Necdet abimizi kaybettik :( Başımız Sağolsun...

tüm camianın başı sağolsun. Allah Gani Gani Rahmet, yakınlarına sabır ihsan eylesin...

Başımız sağolsun....

Diyecek söz, söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum...

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır diliyorum....

başımız saolsun sevenlerine ve ailesine sabırlar diliyorum.

NEZAMAN BİTECEK BU ÜZÜNTÜLER

DAHA KAÇ CAN FEDA OLACAK.

YAZIK DEĞİLMİ ...........

DİKKATLİ OLMAK,YADA FULL KORUMADA YETERSİZ.
ÖLÜM ÇOK YAKIN

KORKAR OLDUM MOTORA BİNMEYE YAZIK

kusura bakmayın büyük harf kullandım ama sadece haykırmak istedim acımı

:pale: :salut: Allah rahmet eylesin.. Mekani cennet olsun abimizin..

Ben hastaneye gidiyorum, elimden geldigince oradaki arkadaslarimiza destek olmaya.. Hastaneye gidecek olan baska arkadaslar varsa, lutfen yavas surun, lutfen dikkatli olun. Moral bozukken motor cok daha tehlikeli oluyor, lutfen, lutfen..

Başımız sağolsun....

Diyecek söz, söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum...

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır diliyorum....

ben şimdi Ümmet abi Syrıanaya haber verdim...tesadüf ki...20 dakka önce AYE aradı beni...bi gelişme varmı diye...yok dedim...topiğe bakmamla yıkıldım...555 hatta geri döndüm kapalıydı...başka hattı varsa haber versenize lütfen...

hiç beklemiyodum bende görüştüğüm kişiler umut vermiyodu ama ben inanıyodum iyileşeceğine elimizden ne gelir ölüm bu allah gani gani rahmet eylesin sevenlerine başsağlığı diliyorum sabır diliyorum çok etkilendim çok bu kayıp benim için dönüm noktası :salut:

herne kadar kendisiyle tanışmasakta gerçekten çok üzüldüm ..allah gani gani rahmet etsin sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kendimi döneceğine çok şartlamıştım ondan şuan yutkunmakta zorlanıyorum oyüzden fazla bişey yazamıyorum allah taksiratını affetsin helaleşemeden ayrıldık.zor olanıda bu.hepimizin başı sağolsun.allah ailesine,yakınlarına ve biz çok sevenlerine dayanma gücü versin.

Son düzenleme:
Hepimizin başı sağolsun allah ailesi ve tüm sevenlerine sabırlar versin:salut::pr:

ben şimdi Ümmet abi Syrıanaya haber verdim...tesadüf ki...20 dakka önce AYE aradı beni...bi gelişme varmı diye...yok dedim...topiğe bakmamla yıkıldım...555 hatta geri döndüm kapalıydı...başka hattı varsa haber versenize lütfen...

aye ye haber verdim abi hastaneye gidiolar:pale:

Ahh be abicim daha cok gezecektik senle.once hasan simdi sen birakip gittin bizi.
Allah rahmet eglesin :salut:

çok uzun aylardır sitede yazmıyordum, bu kadar uzun aradan sonra Necdet' in vefatı için yazmak zul geliyor. söyleyecek bir kelam bulamıyorum.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin ve bizlerin başı sağolsun.

asm

Allah rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun
yakınlarına,sevenlerine sabırlar diliyorum

Konuyu Toplam 30 üye okuyor. (30 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
siyahlimuzin, Skullhunter, arslanfb, vedo, sessizsakin, sbircan, ulasılmazzz, SeRHaTeKiNci, snc-tr, hvarol, dostdark, erdem.gunduz, tugcetugce, mhrrmkpnr, faruk59, berkforce, desperadost, tubis, kawa500, ssistem, ledo, serendepity, ümmet perkitan, TRADER, leonine, andackaracan, Starwars-14, mithrelios, sporcu_32

Necdet abi bu kadar kişiyi ve daha fazlamızı yıktın be abi nereye gittin yaaaa :pr:

MSN i açtım ve Tuğçenin kişisel iletisi ile yıkıldım. Başımız sağolsun :salut:

başımız sağolsun hala inanamıyorum ben kalkar diye şartlamıştım kendimi :pale:

Motosikleti
Forza 250
Kendi de bilmezdi adının bir gün "Onlar hep bizimleydi" bölümünde anılacağını
Biz bile bilmiyoruz kim bilir yarın aynı yerde olacağımızı
hayat..

kötü haber çabuk geldi. başımız sağolsun.
böyle bitmemeliydi. :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar