Necdet abimizi kaybettik :( Başımız Sağolsun...

necdet abi mekanin cennet olsun. Arkadaslar basimiz sagolsun :salut:

Çok üzücü olan kötü haber malesef geldi...

Hepimiz atlatacağını düşünüyorduk...

Umutla bekliyorduk ve iyileşecek diyorduk ;

Allah Rahmet eylesin ,çok seveni olan büyük bir insan daha gitti malesef !!!

:salut:

allah rahmet eylesin sevenlerinin ailesinin tüm mt nin başı sağolsun.diğer topikte inanan dua eden onlarca kişi gibi bende inanmıştım ama ecel işte.bir motorcu arkadaşı daha aldı

hepimizin başı sağolsun.
allah rahmet eylesin. bizim bileceğimiz bir iş değil ama, mekanı cennet olacak inanıyorum. o kadar iyi bir insandı..

Okudugum an içim Cızzz etti...

Allah Rahmet eylesin,nur içinde yatsın

Birçok giden

Memnun ki yerinden

Çok seneler geçti

Çok seneler geçti

Dönen yok seferinden ... :pr:

pazartesi dendi bekledik ama böyle olmamalıydı.Allah rahmetini üzerinden esirgemesin abimizin.tanışmışlığımız yok ama bunca yazılan msj.dan sonra onunla tanışamadığım için çok üzgünüm .Allah ailesine sabır versin,hepimizin başı sağolsun:salut:

Moderatör (forrap)
Gerçekten söylenecek söz bulmak o kadar zor ki:pale:Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum,hiç beklemiyordum böyle bir şeyi.
Çok ama çok üzgünüm.Allah mekanını cennet eylesin..
Şu mübarek ramazan ayında ona dualarımızı esirgemeyelim.
Yapabileceğimiz bir tek o kaldı onun için...

moturcubedenenayrldndadzk0.jpg

Ooooof oooof.........
Allah rahmet eylesin,camiamızın başı sağolsun.

msn i actım.siteyi acmak istemiyodu canım. tugce nin kişisel iletisini görünce anladım.Abimizie Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun...Geride kalanlara Allah sabır versin....

inanmıyorum :( şoktayım şuan çok üzüldüm :( böyle olmamalıydı allah rahmet eylesin :salut:

ALLAH rahmet etsın gerıde kalanlara sabırlar versın.Ne dıyebılırızkı ne gelır elden dua dan baska...

hepimizin başı sağolsun.
ya okadarda iyileşti gözünü açtı konuştu diye bi haber bekliyodum ama maalesef kötüsü geldi çok kötü oldum ya:salut:
aylesine ve bütün sevenlerine allahtan rahmet diliyorum hep bizimle olacan Nejdet abimiz:salut:

allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına allah sabırlık versin mekanı cennet olsun dilim söylemeye yine varmıyo ama mübarek ayda ve kadir gecesi arefesi vefat etti ne mutlu nur içinde yatsın:salut::salut::salut:

...

birisini kaybetmek acı;hele kaybedilen İNSANLIĞIYLA GÜZEL'se çok çok daha acı..bu kadar çok seveni olan birisine bu sıfatı yakıştırmak zor..her ne kadar tanıyamamış olanlardansam da,gıyabında bilgi sahibi olduğum kadarıyla,tüm sevenlerinin başı sağolsun ve Allah sabırlar versin diyorum..mekanı cennet olsun..

Söyleyecek kelimem yok... inanın yok..:salut: mekanı cennet olsun...
Bu Güler Yüzü Artık Karelerde Hatırlıyacağız...:salut::salut:
Seni Unutmayacağız... NECDET ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ...:salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar