Ne yaptıysam keçeyi çıkaramadım yardım edin 🤣

Ön amortisör keçesi öyle bir yapışmış ki ne yaptıysam çıkartamadım. İçindeki iç boru düz alttaki alyanı sökünce kartuş ile birlikte çıktı. Yağ keçesini çıkartmaya çalışırken dış kauçuk kısmını baya deforme ettim en sonunda yumuşasın diye sıcak suya koydum chatgptye sordum pense ile kenarından tut kıvırarak çıkartmayı dene dedi denedim yine olmadı ne yapabilirim Allah aşkına yardım edin komple amortisörü atıcam en sonunda çöpe

Ön amortisör keçesi öyle bir yapışmış ki ne yaptıysam çıkartamadım. İçindeki iç boru düz alttaki alyanı sökünce kartuş ile birlikte çıktı. Yağ keçesini çıkartmaya çalışırken dış kauçuk kısmını baya deforme ettim en sonunda yumuşasın diye sıcak suya koydum chatgptye sordum pense ile kenarından tut kıvırarak çıkartmayı dene dedi denedim yine olmadı ne yapabilirim Allah aşkına yardım edin komple amortisörü atıcam en sonunda çöpe
Hafif kaba kuvvetle çıkar, ben cg amortisörünü içine tornavidayı çapraz koyarak çekiçle hafif hafif tıklatarak çıkarmıştım, ama zarar verme ihtimalinde var. elinin ayarına güvenmiyorsan uğraşma bir tornacıya götür çıkarırlar.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Şu alttaki yöntemle birkaç sefer rahatça sökmüştüm. (Tornavida değil, anahtar kullanarak)

Motosikleti
Arora kasırga
Keceyi değil kovanı ısıtıp genleştireceksin
Çıkmayan şeyi yapay zekaya uyup daha da sıkıştırma

Keçeye karşılıklı vida vidala. vidaları birbirine bağla veya metal ile kaynat. Çektirerek çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar