Ne yapmam gerektiğini Bilmiyorum

kiraz ok at. Hani yayı geri doğru çekiyosunya, baya bi kol kasların gelişir. Hedefin kırmızı elma olsun. Heyt bee. Bide atıcılık yap. Geri tepen tarz tüfek kullan. Ata bin. Titreşimin alası var onda. Deeh dıgıdık dıgıdık. Boşver fitnes mitnes onlardan bişey olmaz. Eskiden fitnesmi vardı? :queen: ata sporu yağlı güreş :sunny: :santa:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kick-box... Hem kendini korumayı öğrenirsin hem de zımba gibi vücudun olur.. Arkadaş bu işin hocası, adam hiç öyle üçgen falan değil ama komple kas ve bir gram yağ yok...

Bir de yerde toplarla yapılan bir spor var ya.. Hani Ebru Şallı tarafından suyu çıkarılan.. İşte onu hakkıyla yapanlar, yaptıranlar deli esnek bir fiziğe sahip olur ve fazlalık mazlalık kalmaz..

Barfiks... Dayan, çek, gözlerinize inanamayacaksınız :))

Bunları düşüneceğim,pilatesi de denemek istiyorum !:queen:

kiraz ok at. Hani yayı geri doğru çekiyosunya, baya bi kol kasların gelişir. Hedefin kırmızı elma olsun. Heyt bee. Bide atıcılık yap. Geri tepen tarz tüfek kullan. Ata bin. Titreşimin alası var onda. Deeh dıgıdık dıgıdık. Boşver fitnes mitnes onlardan bişey olmaz. Eskiden fitnesmi vardı? :queen: ata sporu yağlı güreş :sunny: :santa:

Ok mu atayım? :mrgreen: Ata bir keresinde binmiştim bel ağrısından doğru düzgün yürüyemedim 1-2 gün :salut: Yalnız o hayvanların bir başka çekiciliği var.. Motor yerine at alabilseydim keşke :salut: dağlarda yaşayıp kendi dünyanla,oh mis :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

yahu benim bu konuyu resimlerle desteklemem lazım lakin resimlerden korkuyorum :silent:::facepalm:::mrgreen:

Yapılan araştırmaya göre fitness ile kilo verenler sadece diyet ve sadece sporla(koşu) ile kilo verenlere oranla daha fazla yağ kaybediyor.Sna fitness öneririm.

Yaptığım minik araştırma da fitness diyor anlaşılan gidip fitness bölümüne üye olacağım ama kol kaslarım içinde ayrı bir program almayı planlıyorum,minik bir bir body! :queen:

Yaptığım minik araştırma da fitness diyor anlaşılan gidip fitness bölümüne üye olacağım ama kol kaslarım içinde ayrı bir program almayı planlıyorum,minik bir bir body! :queen:

Ön kol 8*4 hafif ağırlıkta barbell curl
Arka kol 8*4 hafif ağırlıkta triceps pushdown öneririm.

Bunlar klasik ön kol ve arka kol hareketleridir.Arka kolun sarkmasını ve ön kolun güzel durmasını sağlar.10 tekrardan çok,6 tekrardan az yapmamaya özen gösterin.

Resimlerle tam olarak ne istediğimi anlatabileceğim yüklüyorum :cherry:

İstersen eğer,spor salonu programı da yazabilirim,kendi kullandığım zayıflamak için sana gidip salona yazılmak kalır sadece.

İstersen eğer,spor salonu programı da yazabilirim,kendi kullandığım zayıflamak için sana gidip salona yazılmak kalır sadece.

Çok teşekkür ederim :wiinkk: Öncelikle yazılacağım salonun yetkilileriyle görüşmek istiyorum.Sizin de tavsiyelerinizi değerlendireceğim.Zamanla programı alabilirim sizden,gerçekten çok teşekkürler :rendeer:

Çok teşekkür ederim :wiinkk: Öncelikle yazılacağım salonun yetkilileriyle görüşmek istiyorum.Sizin de tavsiyelerinizi değerlendireceğim.Zamanla programı alabilirim sizden,gerçekten çok teşekkürler :rendeer:
Yazılacağın salon hakkında tavsiye:1 kesinlikle antrönörlük belgesi var mı bak.Hepsinin var yoksa salon açamazlar ama belgeyi kiralayıp duvara asıyorlar genelde(başkasının belgesini),sana eğitim verecek kişinin belgesi var mı ona bak.Salon ücretleri 50 ile 150 arasında değişir daha düşük olanlar genelde kötüdür,aletleri eskidir.Spor başlamadan önce sor ölçülerini alsınlar bir yere yazsınlar motivasyon açısından iyi bir şey.Verebiliyorlarsa diyet programı iste olmazsa benimle iletişime geç,ben vereyim.İdman programında cardio ve ağırlık çalışması olmasına özen göster.Bir de çok erkeğin olduğu salona gitme canın sıkılır.Evine yakın bir yer seç.Özel çanta ve gerekli eşyaları tedarik etmeyi unutma.

Ne yaparsan yap ama boyle olma..ıyyyyy

10.eva-andressa-fitness-model-600x902.jpg

Yazılacağın salon hakkında tavsiye:1 kesinlikle antrönörlük belgesi var mı bak.Hepsinin var yoksa salon açamazlar ama belgeyi kiralayıp duvara asıyorlar genelde(başkasının belgesini),sana eğitim verecek kişinin belgesi var mı ona bak.Salon ücretleri 50 ile 150 arasında değişir daha düşük olanlar genelde kötüdür,aletleri eskidir.Spor başlamadan önce sor ölçülerini alsınlar bir yere yazsınlar motivasyon açısından iyi bir şey.Verebiliyorlarsa diyet programı iste olmazsa benimle iletişime geç,ben vereyim.İdman programında cardio ve ağırlık çalışması olmasına özen göster.Bir de çok erkeğin olduğu salona gitme canın sıkılır.Evine yakın bir yer seç.Özel çanta ve gerekli eşyaları tedarik etmeyi unutma.

Bunlar benim için altın gibi bilgi ! :queen: :rendeer: Belgeyi kontrol edeceğim :p Kayıt olacağım salon bulunduğum ilçedeki en geniş kapsamlı fitness salonu.Çalışma Aletleri yeni üstelik her yaştan gelen insanlar var sadece apaçi gençlerin takıldıgı,küfürün meze olduğu ne olduğu belirsiz bir mekan değil bu yüzden çok rahat olacak benim için :) Parası da tuzlu tabi :farao: :p

Karın kasları fazla belirgin,düz olmalı.Kol kaslarını çok beğendim :mrgreen:

kaliteli gıdadan kasıt bilinen tavuk sucuk v.s artık ne yiyeceksen adı sanı duyulmamıstan 10 tane yiyeceğine kalitelden 2-3 tane ye

sosis felan yeme ne olduğu belirsiz
salam da aynı sekilde
bol bolgogus etı ye lıght ton balıgı ye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar