Ne Yapmaliyim Cok Acil

Ben 7 Aydir 150 Lik Bir Scooter Kullaniyorum Ayni Zamanda Clio Sport (160 Beygir Gucu) Bir Arabam Var.
Inanilmaz Derecede Yamaha Fazer 600 (naked) A Tutulmus Durumdayim. Scooter Dan Sonra Direk Bu Motora Gecmek Istiyorum. Sizce Bunu Yapmali Miyim? Ara Model Almak Istemiyorum. Hic Ara Model Almadan Guclu Bir Motorda Baslayan Var Mi Aranizda??

arkadaşım hiç bir şey olmaz ben direk 600 cc bir motor ile başladım eğer motor kullanmayı yeni ören mediisen al hiç korkma

al ya nolcek 1 2 ay 2. vitesi geçme eğer çok garip gelirse motor...eğer alışırsan da yine çook dikkatli ol biliyosun işte 7 aydır kullanıyomuşun şakaya gelmiyo bu tur şeyler...

Scooter da baya iyiyim ama yamaha fazer 600 98 beygir ve korkunç seri bir alet..kafam çok karışık mesela debriyaj kaçırmalarda kıç atabiliyormuşş napsaammmm!

walla durumunu çok iyi anlayabiliyorum ama sana sonunu söyleyim...ne olursa olsun alacaksın o motoru içinde kalacak değilse:):)

sonucta kumar ortaya koydugun da yaşamın işte g*t korkusu bu mu acaba ya? yada etrafımızdakilere olan sorumluluklarımızdan mı ? genelde her konuda hızlı karar verebilen birisiyim...yani alma diyen yok işin kötü yanı..doktor bir akrabam var o da 5 ay once almış istanbula gidip gelmiş motoshow a geldikten sonra bir adrenalin boşaldığını söylüyor adam ya...ise gittiginde kimseyi takmıyordum diyor bana ..kafayı yicem o adrenalini de tatmak istiyorum bir taraftan ama 32 yaşındayım sonucta sagda solda hava atmak içinde kullanacagım bir alet degil gercekten de motorculuk aşkı için kendi zevkim için almak istiyorum..tahmin edebileceginiz gibi annem de istemiyor.!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar