Ne Tavsiye Edersiniz

Arkadaşlar ben istanbuldayım daha çok şehir içinde kullanacağım ama arada uzun yolada kullanabileceğim japon malı 2. el ne tavsiye edersiniz? Benim gönlümde enduro var ne dersiniz. 3-4 bin ytl civarı. selamlar...

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz...
Tabiki motosiklet almak , kullanmak herkesin hayali ve en büyük isteği!

Daha önce motosiklet tecrüben var mı ? Önce bunu bilmek lazım.
Eğer tecübeniz yoksa ; ilk etapta 125 lik bir japon (Yamaha , Honda) motosiklet tekniğini öğrenmek için en uygunu olacaktır.
Motosikleti tekniği ile öğrendikten sonra ; üst sınıflara rahatlıkla geçersin!!!!

Önce ciddi eğitim veren bir yerden eğitim alın. Zaten oraya gittiğinizde hem uygun teknikleri öğreneceksiniz, hem de hocanız sizi yönlendirecek.
Onun dışında, hoşgeldiniz :)

Cevaplar için teşekkür ederim, size sorduğuma göre pek tecrübeli değilim demektir ancak sadece acemi değilim 1981-1984 arası 3 yıl rus planet kullandım sürüş problemimde yok sadece şimdiki modeller hakkında yardım rica ediyorum ve tatmin edici cevaplarınızı bekliyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz...
Tabiki motosiklet almak , kullanmak herkesin hayali ve en büyük isteği!

Daha önce motosiklet tecrüben var mı ? Önce bunu bilmek lazım.
Eğer tecübeniz yoksa ; ilk etapta 125 lik bir japon (Yamaha , Honda) motosiklet tekniğini öğrenmek için en uygunu olacaktır.
Motosikleti tekniği ile öğrendikten sonra ; üst sınıflara rahatlıkla geçersin!!!!

Hayırdır Moderatörlüğe mi göz koydun Viper?:mrgreen: pek bi resmi konuştun. Ayrıca ledo usulü bol ünlemli bitiş de dikkatimden kaçtı zannetme.

Hoşgeldin meda

Sana motor tavsiyesine gelince; öncelikle 4 milara alacağın enduro kuvvetle muhtemel seni ne şehir içinde ne de uzun yolda keyifle gezdirmekten uzak kalacaktır. Ancak mutlaka enduro istiyorsan o fiyatlara minimum sorunlu makina olarak, 90 ların başından kalma ilk jenerasyondan bir Honda Transalp alabilirsin.

çin markalarından uzak durmanı tavsiye eder, güneşli günler dilerim.

çok Duygulandim

Arkadaşlar bu kadar yoğun ilgiye çok duygulandım paylaşmak bu olsa gerek...

hoşgeldin arkadaşım. 2.el honda xl200 ü incelemeni tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar