Ne Olur Biri Yardim Etsin

SLM arkadaşlar bir motor buldum ama nedense kımse sevmıor bu motorları nıeeeeeeee???bu arad motor keewaw 150 super lıght yada celık motor crawn 150 ya 1500 lıraya 3000 km de alınmazmıı yaa nolur bılenler bıseyelr solesınn acill ama yoksa parayı yıceeem.motorların ıkısıde tertemız

keeway i al çelikten parça sorunu yaşarsın kimsenin sevmemesinin sebebi o kasalara motor küçük geliyor ve vibrasyonu var ama bir süre kullanmak için super light iyidir KAZASIZ SÜRÜŞLER

ya bunu snede 10 gun yazlıkta bıncemm
o yuzden 1500 lıra 3000 km cok da temız sıkıştı arkadas oyuzden iş olsun yanı benımkı ya neden yanı ıse yaramıomu bunlar

he bide vibrasyon tıtremek ama ne tıtrememsı bu ben cahılde bıras bu konularda

Son düzenleme:
kardeş al.sen keeway i. hem siyah siyah kariz ma yaparsın. madem 10 gün. bineceksin..
uyarı: motorsiklet bağımlılık yapar.. sonra bırakamazsın bak. benden söylemesi. :wiinkk:

10 gün binecekden kirala derim. 11 ay motoru yatırmak için parana yazık. Yinede alıcam dersen ben bir yıl Keeway kullandım. 80 km/h den sonra vibrasyon çok fazla nede olsa tek silindirli. Parça sorunu gerçekten insanı yıldırıyor. Düşünki flaşörüm arızalandı tam 4 ay bekledim gelmedi. Başka flaşörde uymuyor. Bence 10 gün için bu kadar para verilmez. Kirala bin daha iyi hem kendini hem motoru bağlamazsın. Alacaksanda 250 cc al motora bindiğini anlarsın.Sağlıcakla kal...

Kirala Diosun Da Motor Parasi Ya Kiralamak Bide Kendi Malina Binmek Var Elin Malina Binmek Var

piyasada keeway i kullananlar daha fazla.diğerini bilmiyorum.ama birde jinlun diye bi marka var chaper sıfırı 1900 ytl

Hayırlı uğurlu olsun ozaman
İnsallah kazasız belasız binersin hem yazın bineceksen sadece mobilet bile olur :) Buda güzel...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar