ne olmak isterdin???

insanlar hep ''off be ben kız olcamki neler yapmazdım'' or '' ben erkek olcamki kimse elimden kaçamazdı'' der ama hiç kimse kendinden memnun değildir hep biri olsa bişey yapabilir?
peki siz ne olsanız neler yapardınız??
yada bu dünyada ne olmayı hayal edersiniz????

Super Moderator
Hangisi olursam olayım öyle bir şeyler demezdim:), arada "or" da demezdim :p
Bunları diyenleri, diyecekleri düzeltmeye adardım kendimi, ya da ne adayacağım:p ben işime bakardım:p

Super Moderator
Fena intiba yaratmışım sanırım:mrgreen:
Güzel beyin fırtınaları çıkacak gibi buradan, eğlenirken öğreneceğiz işte:p, niye kilitleyeyim?:)

korkut yeme beni kim bilir nezman rambo olmak istedin yada matrix...hihihiiii

Heeee.. Admin olmak isterdim.:p:mrgreen:Ama hala üyelikten öte geçemedim.:salut:

ayyy kıyamam yaa ben bi site açıyım gel orda admin ol ne olcakki yaaa duyun şu garibanı bakın admin olmak istiyor vasiyettir bu hee... :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 PM ----------

Fena intiba yaratmışım sanırım:mrgreen:
Güzel beyin fırtınaları çıkacak gibi buradan, eğlenirken öğreneceğiz işte:p, niye kilitleyeyim?:)

vallaha artık topic mopic açmıcam yaa günah bana bee uğraş et çatttt bide itibar de adamda halmi kalır:bounce::pr:

Super Moderator
Bi' tanışma konusu gitti, bi' beyin fırtınası geldi bak...:mrgreen:
İnsan iyi ki kilitlemişsin der:p

ama ben oraya çok kilitlenmiştim.. :( neyse konu dağıldı gördünmü böle uzuyor işte admincim :) sen ne olmak isterdin beynini çalıştır??

Super Moderator
Konular 2 taneymiş hakikaten:cyclopsan Ben sadece tanışma sanıyordum, şimdi hak verdim bak...:)
Korkut abi, bari bana çaktırmasaydın, kendi kendime bile değişti bakışım:queen:

Ben halimden memnun memnun uzayayım konudan, ucunda Rambo, Matrix falan olmak var...:p Zaten "ben büyüyünce baba olcam" da kapılmış.:p Hah, yanlış yazarken şans eseri buldum; ABBA olabilirim, o fena olmaz.:mrgreen:

abba ne yaaa abbata..hihiiii ya ben uçan mario olmak isterdim yaa süper adam bi kız için neler yapıo aslan gibi delikanlı...hihiiii

Super Moderator
Yuh demek isterdim:p
http://tr.wikipedia.org/wiki/ABBA

Uçan Mario diye bir şey yok ki hem...::148:: Uzun uzun zıplayan, en iyi ihtimal yıldızlar saçıp dokunduğunu öldüren Mario o.:) Hem esas kızdan önce kaç tane prenses yamağı peşinde koşuyor zirzop Mario amcası... Ayrıca ezilen, hor görülen Luigi'lerin haklarını da korumak lazım...:p

offf yaa bu dünyada hiç bişey olmak lazım ozaman

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 PM ----------

mamma miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yehuuuuuuuuuuuu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:54 PM ----------

olcan bak ne olmak isterdim biliomusun vaz geçtim mariodan dünyayı kurtaran adamın kız torunu dünyayı kurtaran kız hihiii

Super Moderator
Tamam daha rezil şeyler olmak istemeden bir yerde dur artık:p
Rambo'dan Matrix amcalarından girdik, Mario'dan geçip Dünyayı Kurtaran Adam'ın sülalesine bulaştık:p Git gide hedef düşüyor:)

Ben de buldum, ama Orhan Veli olmak istemiş daha önce...:wiinkk:

yok yok ben pammık kız olcam pammık gibi kalbi var 7 cüce arıyom.hhiiiii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar