fiyat olarak farklı klasmandalar, belki ikinci eli 13-16 arasında giden motorlara göre kıyaslamış olabilir.
250'lik sınıfın Mercedesi, keşke az daha kuvvetli olup son sürati biraz daha fazla olabilseydi.
Birde 35-40 kilo kadar hafif olsaydı...
(Benim ağırlığıma göre)
Kedi gibi dolanıyorum etrafında Inazuma görünce. Sanırım elim para görürse BN125'i satmadan keyif kullanımı için Inazuma F alabilirim.
Yeni nesil motorların hiçbirisi sarmadı beni.
(BN125 hariç)
İnazuma'nın Japonya'da 400'lük bir modeli varmış eskiden ama farklı tipte bir kasada. F kasada 400'lük çift silindir motor olsa, fiyatı da makul olsa alınır. Ben geçen hafta 2008 model bir motor aldım, şu an o ilk günlerin heyecanıyla gidişi duruşu bana Ferrari gibi geliyor ama ileride başıma ne masraf açar bilemiyorum![]()
...Sonra konfor diyorlar racing ve naked de konfor ne arar...
Arkadaşın nikelaj kısımlarında paslanmalar başladı. Hayal kırıklığı.hemde suzuki kalitesi.
Arkadaşın nikelaj kısımlarında paslanmalar başladı. Hayal kırıklığı.
Arkadaşlar bu motoru oldum olası sevemedim gitti. Önce naked yaptılar sonra bi grenaj koydular, sonra sakalla birleştirdiler. Racing desem değil OFSAYT! Naked hiç değil. Yani günümüz nakedlerinde eşi benzeri görülmemiş bir naked ınazuma. Sonra konfor diyorlar racing ve naked de konfor ne arar. CBF 155 nin büyüğü desen yine abes kaçacak. Motosiklet ilanlarına bakarken şöyle bi alıcı gözüyle bakıyorum, acaba diyorum. Hiç gözüme hitap etmiyor.
Hadi zevk meselesi desek, bu motor hangi sınıfın motoru tutup yerine dai koyamıyorum.
http://www.yukleresim.com/images/2016/05/07/13bcc0107be63acecb5fd3251adedb73.jpg