Başlık Inazuma için biraz abeste iştigal olmuş,tasarımını beğenmeyebilirsiniz ama her seviyeden binlerce kişi bu forumu takip ediyor dolayısı ile
başlığı görüp detaylarına bakmayan birisinin kafasında Inazuma tu kaka motor gibi bir izlenim yaratabilir.
Inazuma F kullandığımdan değil ama başlangıç olarak fiziki özelliklerime ve diğer kriterlerimi karşıladığı için bu modelde karar kılmıştım.
Görüntü diğer modellerde fazlaca çekse de geriye karşılaştıracak başka özellik kalmıyordu. Ayrıca resimler yanıltıcı olabiliyor.
Daha üst model motosiklet kullanan arkadaşlarım özellikle ilk gördüklerinde çok beğendiler,çok kaslı bir yapısı var Inazumanın, diğerleri gibi
üstüne oturduğunuzda altınızda kaybolmuyor, ben buradayım diyor. Abartısız ,ilk görenler 600cc lik sanıyorlar. Önce mavi-beyazında karar kılmıştım
ama siyahını görünce ve krom parçalarla uyumu ilk kararımdan vazgeçirdi. Performansına zaten diyecek yok ama tasarımı da elbet zevk meselesi burada
bence önemli olan sizi uzun süren yolculuklarda yormayacak ve güvenli sürüş sağlayacak bir motor olması.