Ne farkı kaldı Yamaha sahibi olmanın

Yamaha MT 25 sol kuyruk grenajı tam 2 ayda geldi bende isyan etmiştim nadir satılan bir parca olmamasina rağmen stoklarında olmayıp yurtdışından sipariş edeceklerini, ortalama 4 hafta süreceğini söylemişlerdi 7.5 hafta sonra geldi. Geçmiş olsun.

Aşırı titiz değilim, ama hor kullandığımı sanmam. Motor 52000 km de çok yol yapıyorum Aonuçta yollarda bir sürü kasmış çukur. Bence normal yıpranma. Sonuçta bir tane bile olsa stokta bulunmalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Valla Triumph ducati falan korkmasın insanlar, nasılsa hepsi yurt dışı

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Yamaha Tricity sahibiyim. Ön süspansiyon keçeleri değişmesi gerekiyormuş, servis yurtdışı parça dedi, Türkiye stoklarında yokmuş 6 hafta dediler. Motorda krank mili değişmesi gerekir dediler O da yurtdışı, 6 haftaya gelecek. Bu arada motor serviste yatacak. Eeee ne anlamı kaldı Yamaha sahibi olmanın? Aprilla Triumph da olsa aynı olurdu Haksızmıyım?

aprilia nın piaggio grubunun tüm parçaları var ve emin ol daha uygun fiyatlı çıkar, bu yanılgı ön yardı var maalesef :) hem kendi distribütörü hem de motopit isimli firma sağolsun,2004 model gileranın elzem tüm parçalarını temin edebiliyorum orijinal olarak, zaten yan sanayi yok.

honda sh 300, hava filtre gileranın 3 katı

honda sh 300 buji ve yağ filtre 3 katı daha pahalı

hadi bu japon, koreli taiwanlıya ne diycen. onlarda ara ki bulasın..

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
"Ben ona para harcıyorum, o benim başımı döndürüyor. Ne farkı kaldı kadınlardan?" (Rina - Şarapçı Abi)

niş tarz motorların parçalarını servisler stokta tutmuyor maalesef. mesela honda'da durum aynı. hiç bir serviste shadow'un silindirini pistonunu bulamazsınız. sipariş ile gelir.

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Bir haftada iki haftada gelse çok mühim değil. Ancak 2 ay demek sezonu erken kapattın demek. Bu çok can sıkıcı.

Motosikleti
D400
kardeş eger motor yatmasın hemen yapılsın versın dıyorsan zaten cok yanlıs marka almıssın.

o dedıgın sadece mondıal de oluyor, motoru servıse verıyorsun her parcası var adamlarda :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o dedıgın sadece mondıal de oluyor, motoru servıse verıyorsun her parcası var adamlarda :D
Demek ki modeller arası motorlar ortak, parçalar sık değişim istiyor, ve de ucuz.

Yahu şu yazdığım yoruma bak. Valla bize iyilik te yaramıyor. İlle de eziyet çekmek istiyoruz.

Bir yaşında motosikletim serviste dört ay beklemiş, aklım hâlâ yerine gelmemiş.

Triumph da ayrı bir dert. Honda'da da bazı parçalarda , özellikle satışı az olan nadir parçalarda sıkıntı var.

Eskisi gibi japon motorların parça avantajı yok, hatta bu örnekte olduğu gibi hep daha sıkıntılı artık, bekleme süreleri çok uzun.
hep "Parça sıkıntısı çekersin" "servisleri çok pahalı" denen avrupa motorların hepsinde parça hem daha ucuz artık hem de elde olmayan parçanın bekleme süresi çok daha kısa japonlara göre..

Malesef yok öyle bir dünya avrupanın parçaları baya kallavi alakası yok Japon’la falan

ben Triumph kullanıyorum parça sorunu yaşamıyorum
Lütfen yedek parça konusunda sahibi olmadığınız motorların yorumunu yapmayın
bizim milette şu hastalık var adam tecrübe etmediği herhangi birşey hakkında sanki tecrübe etmiş bilgi sahibi gibi yorum yapıyor çıldırıyorum

Malesef yok öyle bir dünya avrupanın parçaları baya kallavi alakası yok Japon’la falan

uzun yıllardır avrupa motor kullanıyorum, ki çok japonda kullanmışlığım var.
Bence kullanmadığınız motorlar hakkında ezberden yorum yapıp milleti de yanlış yönlendirmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar