Ne Denir ki?

osman amca ağustosta yanındayım allah uzun ömürler versin işallah uğrayacam hikayeni canlı dinlemek isterim.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne denilebilir ki helal olsun

insan okurken duygulanıyo yaf falla ne denir helel olsun böle osmanlı torunları nadir çıkar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti öcü diye tanıtan insanlarımıza atfedilir.

helal olsun.baska ne denilbilr ki
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
helal olsun osman dedeye.

yav ben motor alayımmı almayayımmı derken ... adam neler neler yapmış

Helal Olsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Profesyonel yardım olmadan..........güzel ve ilginç....Helal valla....
Bazılarımıza küpe olur işallah.....Umarım çoğalır bu tür insanlar........:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

olur abi inanırım ... sonuçta vespa dandik bi motor deil. kaldıki ümmet abi bile mondialle kaç kere türkiyeyi dolaşmış...
insanın içinde olucak e tabi bie işi gücü müsait olucak :)

valla dede almış vespayı iyi de şeler yapmış bu vespa nın bu modeli çok yakıyor bizim arkşda da var aynısından çok yakıyo ama çok iyi koldan vites helal olsun valla :cat: :mrgreen:

baco slm nbr neden asya motor aldın bizim arkaşlar iki tane asya 200 ,lük senin motordan aldı biri sibob kesti biride yeni yeni arza yapıyo elektirik devrelri kompile deişti 2 side alalı 1 ay oldu ikisinide şimdiden bitti birinde 700 ytl lik masraf var alıyon bi çin motoru alıyon 2.650 ytl bi masraf çıkıyo 700 ytl işte adama bu koyuyo alcakları hiç tavsiye etmem yamaha veyada honda alsınlar

Son düzenleme:
vay be umarım doğrudur. keşke bir fotoğrafı olsa.. samsun'a gittiğimde unutmazsam bir ordu yaparım sadece osman amcayla tanışmak için..

Arkadaslar, gecte olsa bu siteyi buldum ve uye oldum. "Osman amca"yla ilgili herseyin dogru oldugunu biliyorum.Onunla ilgili yazilmayanlardan baska cok seyler oldugunuda biliyorum. Onun icin bu konuda daha fazla bilgi edinmek isteyenler olursa yada "Osman amca"niz;a ilgili ogrenmek istedikleriniz olursa, bana yazabilirsiniz. Peki, "sen nereden biliyorsun" diyenleriniz olabilir. Biliyorum, cunki o benim babam.

[email protected]

Son düzenleme:
@levgur gezilerindeki kasetlerin özetlerini site içinde başlıklar içinde yayınlanabilir. gezi anılar gibi.

süper dede ya.. boyle bı gezı yapmayı herkes ıster ama bunu sanırım sadece osman dede basarmıs helal olsun walla.. kım bılır ne kadar cok anlatabılecegı anısı wardır keske ogrenebılsek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar