Ne Denir ki?

Merhaba arkadaşlar. Konu üzerinden uzun zaman geçmiş fakat bu kadar ulaşmaya çalışan kişi olduğunu görünce tekrar gündeme getirmek istedim. Bahsi geçen Osman Gürsoy benim dedemdir. Şu an Fethiye'de misafirim kendisi. İrtibata geçmek isteyenler, tanışmak, görüşmek, hikayelerini dinlemek deneyimlerini dinlemek isteyenler benimle irtibata geçsinler. Bunla ilgili bir konu'da açtım şu an onay bekliyor. O konudan ve özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz.. Mesajlarınızı bekliyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten maceraperest bir abimizmiş, bu yazıyı okumak bile insanı bir hoş ediyor, teşekkür ederim:rendeer:

off abi helal olsun bee :cherry: biz Türklerin azmi işte her şeyi sıkılmadan usanmadan yapabiliriz..duygulandırıcı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sa

Merhaba arkadaşlar. Konu üzerinden uzun zaman geçmiş fakat bu kadar ulaşmaya çalışan kişi olduğunu görünce tekrar gündeme getirmek istedim. Bahsi geçen Osman Gürsoy benim dedemdir. Şu an Fethiye'de misafirim kendisi. İrtibata geçmek isteyenler, tanışmak, görüşmek, hikayelerini dinlemek deneyimlerini dinlemek isteyenler benimle irtibata geçsinler. Bunla ilgili bir konu'da açtım şu an onay bekliyor. O konudan ve özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz.. Mesajlarınızı bekliyoruz.

osman ab,inin anlatıklarını ses kasetlerin yayınlamayı düşünüyormusun onunla ilğili bir yazı diziside yapılabilir bu siteden yayınlarsan herkez faydalanır ve onunda adı tanınır diye düşünüyorum resimlerini filan yayınlasan en azından tanımak istrim ne yazıkki ben istanbulda siz fethiyedesiniz kısmetse tanırım kendisini

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
İşte hayalimdeki de böyle birşey en fazla 250cclik motorla dünyayı gezmek.Zaten zevkide düşük cc li oluşunda.Helal olsun adama.

mondial 125 zn ile deneyeceğim türkiye turu için iyi bir örnek olmuş Osman abim. Ordu'ya gidersem bi çayını içmek isterim. canlı dinlemek isterdim bu hikayeyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar