Nazi kask hakkında

Merhabalar. Şimdilik nazi kask sipariş vermek istiyorum. İleri zamanlarda LS2 Combat Mono Fiberglass Full Face Kask sipariş vericem. Henüz bir motorum yok , bu sene içerisinde tüm korumalarımı dizip seneye ehliyet almayı düşünüyorum. Düşündüğüm motor Jinlun JL 250-5. Sizce nazi kaskı almalımıyım? Alacağım motorla hız denemeleri yapmayacağım. Şehir içinde kullanım için ve tecrübe için kullanacağım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorm.

Merhabalar. Şimdilik nazi kask sipariş vermek istiyorum. İleri zamanlarda LS2 Combat Mono Fiberglass Full Face Kask sipariş vericem. Henüz bir motorum yok , bu sene içerisinde tüm korumalarımı dizip seneye ehliyet almayı düşünüyorum. Düşündüğüm motor Jinlun JL 250-5. Sizce nazi kaskı almalımıyım? Alacağım motorla hız denemeleri yapmayacağım. Şehir içinde kullanım için ve tecrübe için kullanacağım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorm.

2. dünya savaşı adolf hitler tankcı askeri gibi caddelerde bol patırtılı bir cruiser/chopper makine ile dolaşmayı bende çok seviyorum.Ama bu tip kaskın kafana kuş pislememesinden başka bir koruması olduğunu sanmıyorum.Ama yaz aylarında şehir içinde ve tatil yerlerinde kullanmaktanda alamıyorum kendimi...karar senin....:cat::cat:

Lütfen bunları bir oku ve nazi kasklarından uzak dur.

http://www.feyizoglu.com/kask.pdf

http://www.motosiklet.net/forum/donald-duck/6383-motosiklet-teorisi-4-giyim-kusam-durumlari.html

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sadece sunu söylicegim sana.. Güzel görünüyor ama kaza aninda hic ama hicbir korumasi yok. Bunu bil.. Kullanma derim..

Utanarak söylüyorum.. Bendede var birtane ve genelde onu kullaniyorum. :pr:
Ama ehliyetimi aldigimda ve yüksek bir motor alinca o yok olucak..
Simdilik bir 50cc var...

(Not: Burada yasak o kasklar.. Ama polisler birsey demiyor. Sormustum birkere polise bununla ceza yermiyim diye..
Cevap: Ben sana ceza yazmam ama kafa senin kafan. ok? )

Son düzenleme:
Teşşekkürler cevaplar için. Acemiliğimi atlatırken LS2'yi kafamdan çıkarmam öyleyse. :) Nazi kaskı artık kafalama bir yerlere dalarken kullanırım. mrock'un dediği gibi yazın çok büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyorum havalandırma açısından. Ama kaza için aynı şeyleri düşünmüyorum. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar