MODERATÖR'E...Bu 16. mesajım ve bu kadar mesaj süresince büyük harf ile yazma konusunda bir uyarı almadığıma göre, forum kurallarında yer alan "zor anlaşıldığı, anlaşılsa bile dikkate alınmadığı" konusunun bir sorun oluşturmadığı izlenimi edinmiştim. Noktalama işaretleri, düzgün Türkçe ve seviyesiz tarz konularında ise kesinlikle söyleyecek bir sözünüz olduğunu sanmıyorum. Hiçbir mesajımda noktalama işaretlerinin olmamasına ya da düzeysiz anlatım konusuna rastlayamazsınız çünkü...
Büyük harfle konunun anlaşılmadığı bölümü ise bence anlamsız, özellikle büyük harfle yazılmış yazılar her zaman daha dikkat çekicidir, belirtildiği gibi "zor anlaşılma ya da dikkate alınmama" söz konusu değildir. Yine de, formunuzun 52. maddesine genel gönderme yapılmadan "BÜYÜK HARF KULLANMAMANIZ ÖNERİLİR" şeklinde uyarı yapılabilrdi. Düzgün Türkçe konusunda size bir şey salık vermeden geçemeyeceğim: düzgün Türkçe kullanmak istiyorsanız, "ihtiva eden" gibi arapça ve farsça kökenli sözcükleri kullanmaktan ve bunları tümceleriniz içerisinde barındırmaktan kaçınmanızı öneririm.
Amacınız form katılımcılarını kaçırmak ise, sizleri kutluyorum, beni bu formlardan kaçırmayı başardınız, size pek düzgün Türkçe olmayacak ama, "hayatta başarılar" diliyorum.