Huhaaaaaaaa ayy sabah sabah beni guldurdunuz yaaa , ben niye duserken simdi sizi dusunuyomusum anladin mi Semih, Siz sakaci cocuklarsiniz ve bu dusreken acilarimi azaltiyo, bi bakima katalizor oluyosunuz yani
Simddiii hatirladiklarima tek tek cevap veriyim:
Arkadaslar celik yelegim var zaten :cherry: Hee hee saka yapmiyorum, cunku ben eski bir eskrimciyim, celik yelegim, KILICIM, ve maskem var bu da size bir sey anlam ifade etmistir heralde

l:
Valla abla, teyze, nine vs bilumum sey diyebilirsiniz, gencim, guzelim, basariliyim bunu takinti yapmam. :bounce: Hatta bilgi birikimimden faydalanip beni gozunuzde buyutebilir YUCE INSAN, ERMIS INSAN da diyebilirsiniz.. :cherry:
Gaza gelmek konusunda, is yerinde bir ofisin icinde benim gibi hipeaktif bir insan 9 saat oturuyor ve ondan devamli birileri bir seyler bekliyor. Olgun olmak zorundayim, konumum geregi.. Eeee bende bir yerlere saldirip enerjimi bosaltmaliyim, You are my victim!!

l:
Mete-han benim arkadasimdir, birbirimizi anlayan ve saygi duyan insanlariz, kendisine sevgilerimi gonderiyorum.. Hem ben onun bebeeenin halasiyim, kan bagimiz var artik :rendeer:
BBRR arkadasim sasirmissin, Haaa haaa ay ne komik Allahtan Editlediler mesaji. Ben bayanlar niye geziye gelmiyo diye genel bir cagri yapmistim, sen MIZ MIZ olan eslerinizden bahsetmistin.. Neyse bu yasta olur boole uzulme, ben seni de sever bagrima basarim, ne de olsa bir TURK evladisin...
Powerbyaydin i tanimiyorum sanirim bir yorumum yok :silent:
Valla saolonun arkadaslar, aksamlari boole komik olsaniza siz hep, ben de sabah egleneyim siteyi acinca :rendeer: