NAZARINIZ DEGDI-- Kaza yaptim :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baron985, sitenin adı ne barış ? :bounce:

kevlar kumas bulabilsem, pantolonlar, gömlekler, donlar diktirecem,
sonrada satacam manyak fiyatlara ve parayi da vuracam amaaa... :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
RUZGARSEVDALISI, su isteyim. evde bulabilirim ancak. yani aksama da bulusucaz. yani aksam gec saatlerde veririm sana ancak :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, akşam geç saattemi vericeksin :silent: :p :silent:
tamam fark etmez :queen: :santa: :king:

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

İstanbul trafiği, ah bu İstanbul'un trafiği. Yaya için zor, motorcu için zor, 4 tekerci için zor. Neyin üzerinde bulunduğunun hiç önemi yok; sele ya da kaldırım, otobüs durağı, sokak, cadde, otoban.. Her an her yerde pür dikkat olsan da alçak bir jant kapağı gelip kaderin oluveriyor. Onun için motorcuyuz, tam koruma onun için çok önemli.
Acil şifalar sevgili kardeşim.. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
RUZGARSEVDALISI kadirsoyyy, yok artik size bisi :jocolor: . bakarsiniz artik alesta nin avatarindan. masallah demeyi unutmayin :king:

Baron zaten Allahtan ustumde kalin montum vardi, yoksa su moraran ve derisi asinan kolum su an sargilar icinde olur ve izi kalabilirdi!! :pale:

Ben de yurt disindan getirttim ama kuzenim araciligiyla, sakin siteden direk ismarlamayin, yoksa benim bir onceki ayakkabi denememdeki basiniza gelir. Ayakkabilrin toplami 400 dolardi burda gumrukte bana cikardiklari ek ucret 550 YTL. Bende almadim gumrukten, gumruk gelen yere geri gonderdi bosu bosuna git gel masrafi odedim siteye ayakkabilari da alamadim :pr:
Bir kisinin satin alip gondermesi cok daha iyi o da EURO300 e kadar bilginize...
Daha once dedigim gibi ben bir kac kisi icin Amerika dan kuzenim araciligiyla getirtirim yine.. Ama lutfen tam kask secin, cok guzel kasklar var tam olarak da ben size fotograflarini koyayim siz secin??

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya, baya kotu dusmussun sen yaw. tekrardan cok gecmis olsun :rendeer: valla benim yurt disindan alma gibi bi niyetim yok aslinda. tatile falan gidersek o zaman belki gorup de beyenirsem alirim. :queen:

korumalarini tamamla en kisa zamanda. yazlik korumali bir mont al bence. cunku sicaklarda mont cok zor oluyor. ben montumu ve dizligimi giyince kendimi daha rahat hissediyorum. :bounce:

Moderatör (forrap)
geçmiş olsun umarım bu başına gelen son kötü şey olur :rendeer:

Derya geçmiş olsun guzelim ya.. Moralini bozma ama olurmu.. Bizim nazarımız değmez bi kere sana. Çok üzüldüm ama aynı zamanda ufak atlatmana da sevindim. Boşver en azından bir tecrubedir diye dusunuyorum. Kendine iyi bak sitemizin güzel kızı. Seni en kısa zamanda yine yollarda görmek dileği ile.. Muckk.

geçmiş olsun :rendeer:
biz burda boşuna yırtınmıyoruz koruma diye neyse düşenler anlıyor artık :cat: bende eksik yok mu var ama tamamlıyorum zamanla sadece kaskla olmuyor korunmak

Geçmiş olsun dostum ve deneyimin de senin kadar bizlerde ders oldu mesela korumalı bir mont olsa iyi olurdu gibi tekrar geçmiş olsun ve acil şifalar.

alestevardiya, Biraz daha dikkat ediniz lütfen... Çok geçmiş olsun motor camiasındaki herkes bize çok lazım ....tekrar geçmiş olsun allah beterinden korusun saklasın.... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar