- Konu Yazar
Normaldede nazarı çok değen birisiyimdir. Arkadaşın telefonuna bakarım telefon yere düşer. Okulda baktığım bir kız var geçenlerde duydum merdivenden düşmüş. Küçük çocuk görürüm ne tatlı derim başına bir şey gelir v.b olaylar... Neyse konuya giriyorum saat gece 11 civarı arkadaşlara gitmiştik ders çalıktık sonra yatsıyı kılıp evden çıktık. Biraz yürüdük önümüzden bir kurye geçti motoruda çok güzel kullanıyordu motor görüş açımdan çıkıncaya kadar baktım sonra aradan 6-7 saniye geçti bir çarpma ve sürtünme sesi dedim Eyvah motor kaza yaptı koş ! 2 kişi koşarak motorun yanına gittik Allah'a şükür görünür birşey yok kaskıda takılı değildi kuryenin ya arabaya çatptı yada çapmamak için kaydı düştü 1-2 dakika başında durduk sonra birşeyim yok dedi gitti. Aksilikler peşimi bırakmıyor yanımdaki arkadaş evine girdi benim ev biraz daha ileride tek başıma yürüyorum 3 tane köpek vardı 2 si havlayarak saldırdırmaya başladılar. Bagırdım hoşt felan dedim sokağı geçince kurtuldum. Sonuç sağsalim eve ulaştım kimseye bir şey olmadı. Bu nazar olayını ne yapacağım bilmiyorum ?