nazar değdi..cbR ımla kaza yaptım :( :(

semko kaç günden beri arıcam seni arayamıom dün mamilerin ordaydım aklımada geldin keşke arasaymışım burdan öğrenmem daha kötü oldu

kanka çok geçmiş olsun ucuz atlatmışın herkez bazen bu kadar şanslı olamayabiliyor :pale: bende kaza yaptım kanka benimki senden birazdaha ağır

http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-116.html

ama şükürki hala canlıyım tabi daha dikkatli olmamız lazım abi arabalardan kat kat bizim daha dikkatli olmamız lazım verilmiş sadakan varmış kanka walla Allah korumuş ben kaçtım kendine çok dikkat et bby.

semko kaç günden beri arıcam seni arayamıom dün mamilerin ordaydım aklımada geldin keşke arasaymışım burdan öğrenmem daha kötü oldu

kanka çok geçmiş olsun ucuz atlatmışın herkez bazen bu kadar şanslı olamayabiliyor :pale: bende kaza yaptım kanka benimki senden birazdaha ağır

http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-116.html

ama şükürki hala canlıyım tabi daha dikkatli olmamız lazım abi arabalardan kat kat bizim daha dikkatli olmamız lazım verilmiş sadakan varmış kanka walla Allah korumuş ben kaçtım kendine çok dikkat et bby.

saol kanka..
sanada çok büyük geçmiş olsun kardeşim..
iyileştikten sonra motorlar mamiye :)
banada ford connect vurdu... nsl bi şanssa :mad::mad:

geçmiş olsun :rendeer:
inşallah sen ve motorun en kısa zamanda iyileşirsiniz :)

aynen ya nedir bu connect olayı acaba bana çarpan 500 lira hastane parası ödedi biton, sanda çarptıysa yok abi daha ödeyemem die kaçtımı la:mrgreen:

mamilik bişiy yok kanka honda servisinde sigorta karşılıcak kaskımda bile ufak tefek çizikler vardı yenisi gelio :D bunlar sevindirici yanları tabi. yinede dikkatli olmalıyız...

İnsan bi durur, kardeş bilader bişeyin varmı diye sorar.. Öküz dolu memleket:farao:

Geçmiş olsun.. Sende çok bişey olması sevindirici..

kardeşim çok çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah hemen iyileşirsin Allah hepimizi kaza beladan korusun. bu arada o şerefsizin de arkasını bırakma kardeşim haddini bildir o hayvan herifin sırf ibret olsun diye :rendeer:

ibret olsun diye motor ayaklıktayken 60 km/h da kafasını arka lastiğe değdireceksin :cherry: ne psikopatım bee :cherry:

Geçmiş olsun kardeş, Allah beterinden saklasın, hayvanlarla iç içe yaşadığımız şu ülkede bir an önce sürücü kurslarının ve diğer eğitim yoksunu kurumların kendine gelip en azından avrupayı ucudundan tutturabilmesini dilerim..

Motosikleti
Hornet
Geçmiş olsun..Allah Bi daha yaşatmasın.
Ülkemizde kötü olan birşeyde bazı hayvanların insan kılığında olması..
Kestiremiyosun yani:/

vay şerefsiz hem vurdu hem kaçtı hemi...eh plakası alındıysa kaçarı koçoru yok artık...geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar