Nato Karışırsa Türkiye'yi Vururuz

bir konu açıldığında, birbirimizi kırmaya ne kadarda meraklıymışız meğersem..

Iyi niyetli olup sadece mesajları silip uyarı atmakla kalıyorum ya , bir köz yine yangına sebep oluyor... Ki bilerek yukarıda şunu eklememiştim.

...devamında yaptırım uygulanacaktır.

Yav Görkem bu konuyu siyasete girmeden nasıl tartışalım :p

ucundan ucundan kimseyi kırmadan...

Ha bir de, politik ile siyasi aynı anlamda, birini kaldırmak lazım kurallardan.

politik Fr. politique
sf. 1. Politika ile ilgili, siyasi, siyasal: O dönem politik ortam zaten kızışmıştı. -A. Ümit. 2. mec. Uzlaşmayı, iyi geçinmeyi amaçlayan.
Güncel Türkçe Sözlük

siyasi Ar.
sf. (siya:si:) 1. Siyasetle ilgili, siyasal, politik: Siyasi işlere karışmamanı tavsiye ederim. -P. Safa. 2. a. Siyasetçi, politikacı: Müdür bey, siyasiler koğuşunda başladı bu geceki teftişine. -K. Korcan.
Güncel Türkçe Sözlük

http://tdkterim.gov.tr/bts/

Bu konuda haklısın. Ama ben durması taraftarıyım. Çift dikiş...

Moderatör tarafında düzenlendi:
tezgahlar kurulurken üzerlerine de böyle cicili bicli örtüler lazım ki iş görsün...2 gün önce sınırda suni bayrak krizi...bugün böyle haberler...düşündürücü..

libyanın başına gelen ne ise suriyenin aşına gelen de odur.
vaktiyle sovyetlerin dağılmasına sebep olan ne ise arap coğrafyasının başına gelen de odur.

o isyancı diye nitlendirilenleri iyi değerlendirmek lazım.
eğitimli oldukları ve iyi silahlı oldukları her hallerinden bellidir. (libya)
el kaide militanı oldukalrı ve çoğunun köktendinci oldukları da ilan edilmiştir.

daha dün afganistanda bir hastaneye intihar saldırısı yapılarak onlarca insan öldürülmüştür.

ırakta insanlar ağaç yaprakları gibi halen dökülmektedir.

suriyeye demokrasi götürmek bizim işimiz değildir,
esat yönetiminin neden sevilmediği ortadadır.

iran ile karşı karşıya kalmamak için gerekli politik manevralar yapılmalıdır.

"Yurtta sulh cihanda sulh"

bilmem yeterli midir ?

ağzı olan konuşuyor derim anca
kıçı kırık devletler Türk ordusuna Türk devletine kafa tutacak hımm
medyanın yaptığı düzen haberlerden biridir yine
adamların devleti zaten karışmış,üzerlerine gelenleri geri çeviremiyorlar birde bizemi sarkacaklar
::eek:fftp::

Son düzenleme:
Boyle bır savasın cikma ihtimali dahi yok. Iran gibi bir ulkenin nefret siralamasinda inanin Turkiye hayli sonlarda. Tutun ki Nato uyesi bir ulkeye saldirmak iki toptan baske seylerde ister:)
Irani kucumsudedigimden degil , malum nukler enerjiye sahip ama boyle bir savas ta hic kimse karli cikamaz ve kazanamaz.Kaybeden sadece siviller olur.

Ama Iran gibi bir ulkenin ortaliklara cikip Turkiye yi acikca tehdit etmesinini iyi dusunmek lazim.
Daha bir kac sene once Turkiye ye gelen ve Ataturk resmi onunde poz vermek dahi istemiyen , 2008 de Anitkabire gitmek istemedigini acikca dile getirip, bu bayraga ve halka acikca hakaret eden bir insani Sultanahmet caminde tekbirler ile karsilayan Turk halki, cok degil 3 sene sonra ,ayni kisinin Tehditleri karsinda biraz kendini tartmali diye dusunuyorum.Kendi kendimize kasinip boyle bir ulkeyi kendimiz soktuk evimizin icine. Adamlarin kendilerine hayri yokki , bize olsun.

Turklerin Arap dunyasi ile dost olmasi mumkun degildir. Yedigimiz kaziklar tarih sayfalarinda hep var. Turk irki yapi , idoloji ve yasam olarak kendine cok has ozel bir irk. Biz ne Avrupaliyiz nede Arap. Bu sebepten kendimize yeni dostlar ve yeni politik roller ustlenerek bu duruma dusmenin gereksiz oldugunu dusunuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar