- Konu Yazar
arkadaslar herkese merhaba. Nasıpse çarsamba yada persemde gunu yenı motorumu alacagım ve smdıden heycan bastı . 2011 model 3700 kmde bı motor braz önce görustum geldım bunlarda fotolar 
hayırlısı olsun... 20 plaka denizli... şuan denizlideyim.......
Görüşelim şu motora bide sen bak al dersen sende alıcam yapek anlamam motordan da
![]()
zaten bende o zaman görüşcem tekrar adamlaÇarşamba öğlen müsait olurum... birde perşembe akşamı birde pazar günü....
vala bi fotoyu atarmısın. üstündeki canta shad mıs . Fotografı atarsan cok sevınırım. bana bı tek pazar gunlerı bındım dedı cunkuçanta givi mi ? ben bu motoru denizli garajda gördüm sanırım ama givi çantalar vardı yanlarda da .hatta gri kaplamalı filan.dayıma fotoğrafını atmıştım telefonda hala duruyor.
gız gibin makinaa..cirlop valla...hayırlısı olsun...:cat:
ramço motorun ustasıdır piridir uzmanıdır profudur ne diyorsa altına imzamı atarım sözünden çıkma...:thumleft:
gız gibin makinaa..cirlop valla...hayırlısı olsun...:cat:
ramço motorun ustasıdır piridir uzmanıdır profudur ne diyorsa altına imzamı atarım sözünden çıkma...:thumleft:
Bi cevap versede su motora bi baksa oda![]()
eyvallah kanka.... neydin nasılsın ne var ne yok kankam... senle köfte yemeyi özledim...
zaten bende o zaman görüşcem tekrar adamla
---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:36 ----------
vala bi fotoyu atarmısın. üstündeki canta shad mıs . Fotografı atarsan cok sevınırım. bana bı tek pazar gunlerı bındım dedı cunku
çanta shad 33 lt bende aynısını kullanıyorum..motorda temiz görünüyor hayırlısı olsun inş..kanuni yi terk ettigin içinde esefle kınıyorum :cherry:çanta givi mi ? ben bu motoru denizli garajda gördüm sanırım ama givi çantalar vardı yanlarda da .hatta gri kaplamalı filan.dayıma fotoğrafını atmıştım telefonda hala duruyor.
Kanuni ye laf yokçanta shad 33 lt bende aynısını kullanıyorum..motorda temiz görünüyor hayırlısı olsun inş..kanuni yi terk ettigin içinde esefle kınıyorum :cherry: