Nasipse kanuniden hondaya transfer olacağımm :)

arkadaslar herkese merhaba. Nasıpse çarsamba yada persemde gunu yenı motorumu alacagım ve smdıden heycan bastı . 2011 model 3700 kmde bı motor braz önce görustum geldım bunlarda fotolar :)

28386333.jpg

53660909.jpg

18905181.jpg

49085973.jpg

49689838.jpg

çanta givi mi ? ben bu motoru denizli garajda gördüm sanırım ama givi çantalar vardı yanlarda da .hatta gri kaplamalı filan.dayıma fotoğrafını atmıştım telefonda hala duruyor.

Çarşamba öğlen müsait olurum... birde perşembe akşamı birde pazar günü....
zaten bende o zaman görüşcem tekrar adamla :)

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

çanta givi mi ? ben bu motoru denizli garajda gördüm sanırım ama givi çantalar vardı yanlarda da .hatta gri kaplamalı filan.dayıma fotoğrafını atmıştım telefonda hala duruyor.
vala bi fotoyu atarmısın. üstündeki canta shad mıs . Fotografı atarsan cok sevınırım. bana bı tek pazar gunlerı bındım dedı cunku

gız gibin makinaa..cirlop valla...hayırlısı olsun...:cat:

ramço motorun ustasıdır piridir uzmanıdır profudur ne diyorsa altına imzamı atarım sözünden çıkma...:thumleft:

gız gibin makinaa..cirlop valla...hayırlısı olsun...:cat:

ramço motorun ustasıdır piridir uzmanıdır profudur ne diyorsa altına imzamı atarım sözünden çıkma...:thumleft:

eyvallah kanka.... neydin nasılsın ne var ne yok kankam... senle köfte yemeyi özledim...

zaten bende o zaman görüşcem tekrar adamla :)

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

vala bi fotoyu atarmısın. üstündeki canta shad mıs . Fotografı atarsan cok sevınırım. bana bı tek pazar gunlerı bındım dedı cunku

yok hocam shad degil giviydi 3 ude gri kaplama yanlarda da motorda cbf yaziyordu tertemizdi alet.garajda gormustum ben

çanta shad 33 lt bende aynısını kullanıyorum..motorda temiz görünüyor hayırlısı olsun inş..kanuni yi terk ettigin içinde esefle kınıyorum :cherry:

çanta shad 33 lt bende aynısını kullanıyorum..motorda temiz görünüyor hayırlısı olsun inş..kanuni yi terk ettigin içinde esefle kınıyorum :cherry:
Kanuni ye laf yok :D Motor çok güzeldi çekişi vardı hele bide 17 lik dişliyle üzerinde 14-15 dıslı olan ybrılerı kalkıslarda tokatlamak ayrı bi zevkti :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar