nasıl tek teker yapılır ogretırmısınz ttmm

tamm o zamn buyuk cc lı mootorlarda 1 de gıderken 7000 devıre falan gelın sonra gazı kısın mootorun onu komprasorden dolayı cokecktık ondan sonra gazı acın acabıldıgınz kadar ve motor kucagınzda;) kucuk cc lerde ıse mootorun lastıklerı hafıf donmeye baslasın sonra debrıyaja basılı tutun 7500 8000 devıre geldıgınzde debrıyajı cekın ve ondan sonra hemen gazla oynamaya baslayın kı daha uzun sure gıdebılesınz ;)

----------

pekı arkayı kaldıran arkadas onu nasıl yapıorsn ?

----------

Frene sağlam basıyorum kalkıyor :p Tabii çok kalkması için biraz da gövde hareketi kullanmak gerekli ben aza kanaat ediyorum :)

geçen sen değilmiydin bisikletle ön kaldırmaya çalışırken çanağı kıran :p
yok annem karıştırıyorsun :p
gercekten ogreteckmısın bana tek teker yapmayı TTMM festıvalıı 2009 yazınıı bekleyın
öğreticem kuzum, Artık sana tekteker mustafa dicekler başka bişi deil:p
Bana da öğretin, merak ediyorum nasıl yapılır :)

Arkayı kaldırıyorum da ön kalkmıyor, benzinime şap mı koydunuz ne yaptınızsa :p
Arkayıda ben kaldıramıyorum yaw :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onuda gel ben sana ogretıyım malıcım arkanıda kaldır onunude ne zman canın nerenı kaldırmayı cekerse orayı

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Bana da öğretin, merak ediyorum nasıl yapılır :)

Arkayı kaldırıyorum da ön kalkmıyor, benzinime şap mı koydunuz ne yaptınızsa :p

motordan motora değişir kütükçüğüm.
şimdi sana seninki gibi motorların nasıl şaha kalktığını tarif edecem; motoru sürmeyi forumdan okuya okuya öğrendin teker yapmayı da öğrenirsin :p
1. fiteste takribi 10-15 kmh hızla giderken debriyaja basıp motoru iyice gazlıyorsun, hızını pek azalmamışken debriyajı hızlı bir şekilde salıp gidonu kendine doğru geriyorsun.
olay bundan ibaret!
dipnot: motur altından çıkarsa elleme daha kötü olur, bırak gitsin; sen kütüksün sana bişey olmaz.
deepnot: evde ebeveynlerinizin gözetiminde deneyiniz.
deepernot: yaralanma, hasarlanma ve kaybolan kıymetli eşyalarınızla ilgili olarak taygır turizm inşaat ltd. şti. olarak mesul değilizdir.

Evet.Mesela tiger arkadaşımızda forumdan duyduklarını aktardı az önce sana :p

Motosikleti
Evet.Mesela tiger arkadaşımızda forumdan duyduklarını aktardı az önce sana :p

senin gibi klavye erkeğimiyiz yavrım?
bizzat lewis pontul ve de stop lambası parçalamışlığımız var bu hususlarda :queen:

Tekteker kariyerimin hiç bir vitesinde düşmedim,bir şey parçalamadım.. Çok mu yetenekliyim ne ? :p

Motosikleti
Tekteker kariyerimin hiç bir vitesinde düşmedim,bir şey parçalamadım.. Çok mu yetenekliyim ne ? :p

veyahut ta çok az denedin ya da hiç denemedin ve biz burda olmayan bir kariyerden bahsediyoruz :queen:

veyahut ta çok az denedin ya da hiç denemedin ve biz burda olmayan bir kariyerden bahsediyoruz :queen:
Evet artık denemiyorum.Yaşıyorum adeta yaşam biçimi oldu bana.. :p Ön lastik haddinden fazla yerle temas edip ısınınca daralıyorum kötü oluyorum :p

Motosikleti
Evet artık denemiyorum.Yaşıyorum adeta yaşam biçimi oldu bana.. :p Ön lastik haddinden fazla yerle temas edip ısınınca daralıyorum kötü oluyorum :p

yaşam biçimi derken? duyumlarıma göre senin tekteker kariyerin elarabasından ibaretmiş, hayatını bu işten kazanıyormuşun :p
insanın işini benimsemesi iyi tabi helal olduktan sonra iş iştir :queen:

E bi yandan haklılar..O da tekteker nihayetinde :p Onu bile hakkını vererek yapana saygı duyarım ben.. Öle ön tekeri ivme ile kaldırıp 1 bilemedin 1.5 sn sonra geri indirmek..Sonra forumda millete kopi paste yaparak tekteker öğretmek..Peh :p

Motosikleti
E bi yandan haklılar..O da tekteker nihayetinde :p Onu bile hakkını vererek yapana saygı duyarım ben.. Öle ön tekeri ivme ile kaldırıp 1 bilemedin 1.5 sn sonra geri indirmek..Sonra forumda millete kopi paste yaparak tekteker öğretmek..Peh :p

koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş; maksadımız sizin gibi acemi ve heyecanlı gençlere işin raconunu öğretmek:p
hasılı, bu işteki ustalığımız size gelincedir; anlayanın yanında el ense divan dururuz :queen:

Son düzenleme:
koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş; maksadımız sizin gibi acemi ve heyecanlı gençlere işin raconunu öğretmek:p
hasılı, bu işteki ustalığımız size gelincedir; anlayanın yanında el ense divan dururuz :queen:

Ama ortada koyun kaynarken keçinin kendine abdurrahman çelebi demesi egoist bir durum oluşturmaz mı :queen:

Bakış açını değiştir :p Çıkar o at gözlüklerini :p
Bilader ağzın ne laf yaparmış senin :p En kralı susmuştu şimdiye :p

Arkadaşım, kendi motoruna kıyamayanlar tek teker denemek için motoru nerden bulacak onu da yazar mısınız buraya? :p

Mali senin motorla bi kaza başlığı da bana açılmasın sonra :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar