30 bin km cbf 150 kullanıcısı olaraktan, sıradışı arkadaşımının tam olarak ne istedigini ve ne anlatmak istedigini anlayamadım,
ancak cbf 150 kullanıcısı olarak otoban da düz yolda 100-110 km hızla normal şekilde gidilebiliyor.
ancak otobüs ve benzeri araçları sollamada zorluk oluyor, şehir içinde ise gayet kullanılması kolay bir motosiklet.
şahsen ben mondial 151 rs ile 1,5 kullandıktan sonra cbf 150 ye geçtim, çin malından arıza çok vermesi nedeni ile sattım honda cbf 150 aldım 2 sene içinde 30 bin km yol yaptım bunun için de günde 1000 km de yaptım 5 günde 2500 km yol da yaptım, ancak uzun yol kullanıcısı oldugum için 2. sene sonu cbf 150 yi satıp cbf 250 almaya karar verdim ve 2007 model cbf 250 aldım,
şuan için sadece memnun oldugumu söyleyebilirim.
otobanda 140-150 km hızlar ile gidebiliyorum, benzin serfiyatında ise 100 km de 4 litre benzin harcıyorum.
yani km de 127 kuruş ile tam gaz yol alıyorum, cbf 150 ise tam gaz 110 kuruş olarak yakıyordum.
her motosikletin bir kullanıcısı vardır, kimse bu motosiklet cc si bana yeter diyemez,
diyen olursa bile yalan söyler, şahsen ben bile cbf 150 yi aldıgım da bana yeter diyordum en fazla 2 sene kullanabildim,
insanoğlu her zaman doyumsuzdur, azı bulunca çoğu aramaya mahkumdur.
sana kolay gelsin arkadaşım, tam olarak ne istededigini anlayamadım ama umarım yardımcı olmuşumdur.
cbf 150 ise başlangıç motosikleti olabilir, şahsen ben vitesli motosiklet kullanmayı ilk defa cbf 150 de öğrendim, şimdi ise bisiklet gibi kullanıyorum.