nasıl bir türkiye istiyorum.

Şunlar bir gitsin yeter. . Başka bir şey istemiyorum... Lanet olsun ki hayatımın 22 yılını çaldılar.. Artık çocuğum için istiyorum her şeyi...

F54

ağalar sizin derdinizi çok iyi anlıyorum fakat yanlış yoldasınız
siz finlandiya vatandaşı gibi kendinizi geliştirin gerisi gelecektir herşeyi değiştirmeye tek bir kişi yetecektir kurtarıcı beklemeyin! kurtarıcı olun en zından kendinizin kurtarıcısı olun!

siz finlandiya vatandaşı gibi kendinizi geliştirin gerisi gelecektir herşeyi değiştirmeye tek bir kişi yetecektir kurtarıcı beklemeyin! kurtarıcı olun en zından kendinizin kurtarıcısı olun!
Aynen kurallara uymayın, yerlere çöp atın sonra Finland güzellemesi yapın. Finland çok güzel her yer tertemiz, herkes kurallara uyuyor. Ak zambakları okuyun sünnet olmayın. :ROFLMAO:

Not: Daha önce okumuştum kütüphanem de mevcut arayıp buldum tekrar okuyacağım ben nerede yanlış yaptım? Ey Grigory Petrov aydınlat beni. 😝

ya bu emojilere de uyuz oluyorum ultra dandik olmuş.

F54

Aynen kurallara uymayın, yerlere çöp atın sonra Finland güzellemesi yapın. Finland çok güzel her yer tertemiz, herkes kurallara uyuyor. Ak zambakları okuyun sünnet olmayın. :ROFLMAO:

Not: Daha önce okumuştum kütüphanem de mevcut arayıp buldum tekrar okuyacağım ben nerede yanlış yaptım? Ey Grigory Petrov aydınlat beni. 😝

ya bu emojilere de uyuz oluyorum ultra dandik olmuş.
aga sen kitap okumasanda olur biliyormusun? boşuna vakit kabetme bu işlerle her zaman çok okuyan insanları süzüyorum konuşuyorum evet hepsi değil ama bir çoğu okuduğunu anlıyor kitap okumak onlara birşeyler de katıyor ama gel gelelim iki'li dialog^larda karşıdaki ne anlatıyor inan bana bunu çok az insan anlıyor
konunun zambak veya lale'ler alakası yok

çok güzel bir söz vardı evet, eğer insanları değiştiremiyorsan o zaman kendin değiş...

Türkiye olarak ciddi sorunlarımız var evet ama şu an benim kendi dertlerim var. Kendi başı çareme düşmüş durumdayım. sıkıntılarım var :) zor zamanlardan geçiyorum.

edit: partilerden bahsedilmiş, eski zafer partisi destekleyen biri olarak Ümit hocanın da düzen partisi olduğunu anladığım günü söyleyeyim... sığınmacılar bir ara kadınlarımıza ve gençlerimize fazla saldırmaya başlamıştı ve o zamanlar Kayseri de ve başka illerde halkımız sığınmacılara karşı ayaklanmaya başlamıştı ve sonuç olarak "mancınıkla göndereceğiz" diyen Ümit bile "sağduyulu olun v.s." çağrıları yapmıştı... düdük herif, boş insan fos insan.

hepsi düzen partisi bunlar. millet ayaklandığı zaman ne yapıyordu ki yani? halk bir birine bir şey yapmıyor, sadece sığınmacılara yapıyor ne yapıyorsa fakat bu ülkeye bu sığınmacılar emir ile sokuldu ve o emri uygulamak şu an tüm mevcut partilerin görevi... chp ve zafer partisi, iyi parti de buna dahil...

görüyorsunuz ki Tanju Özcan bugün tutuklansa sevinçten halay çekecek ilk kişiler chp kadrosundaki kişiler olur muhtemelen...

işgal altında olduğumuz için artık mantıklı bir şeyler konuşmakta istemiyor insan çünkü şu an konuşmak yetmez, kurtuluş için savaşmamız gerekir ama şu an savaş olmayacağına göre bırakın gitsin, battı balık yan gider.

devlet bahçelinin dediği gibi, "her şey değişecek, dünya değişecek, umarım Türkiye değişmez" abi hepsi üst akla hizmet eden insanlar bunlar ve dünya düzeninin ve ulus devletlerin değişeceğini hepsi biliyor, her şeyi biliyorlar ama halktan gizliyorlar hep.

halklar üst aklın gözünde bir böcek, aslında benim gözümde de öyle çünkü genel olarak dünya halkı aşırı salak.

Son düzenleme:

Tabii ki her şeyi devletten beklemeyip kendimizi geliştireceğiz, buna katılıyorum, ama burada devleti de sorumsuz ilan edemeyiz. İnsanlara kendilerini geliştirmeleri gerektiği ve bunu nasıl yapacakları forumlarda 20-25 yaşına geldiklerinde senden görecekleri şeyler olmamalı. Bunu bütün nüfusa uygulayabilsin diye devlet denen şeyi uydurduk, bu nedenle kendilerine kanun yapma yetkisi verdik, bu nedenle kendilerine para veriyoruz.

Finleri de çok büyütmeyin gözünüzde, yere çok izmarit atıyorlar :p

Yok agalar en az iki nesil katı bir ateizm diktası gelmeden, sıfır maneviyat ve full bilim temelli bir bakış açısı yerleşmeden, başını kaldırıp "lolo" yapan köy zihniyetlinin başlarını ezmeden biz bu girdaptan kurtulamayız. Demokrasi ve çok seslilik bize şimdilik çok fazla.

Ayrıca berbat bir nesil yetişti, öyle skindirik bir nesil ki Kartalkaya'da otel yangınında ölenlerin yakınlarını arayıp dalga geçmeyi akla getirebiliyorlar., biz de genç olduk, biz o yaştayken böyle bir şerefsizlik aklımıza bile gelmezdi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar