çok güzel bir söz vardı evet, eğer insanları değiştiremiyorsan o zaman kendin değiş...
Türkiye olarak ciddi sorunlarımız var evet ama şu an benim kendi dertlerim var. Kendi başı çareme düşmüş durumdayım. sıkıntılarım var

zor zamanlardan geçiyorum.
edit: partilerden bahsedilmiş, eski zafer partisi destekleyen biri olarak Ümit hocanın da düzen partisi olduğunu anladığım günü söyleyeyim... sığınmacılar bir ara kadınlarımıza ve gençlerimize fazla saldırmaya başlamıştı ve o zamanlar Kayseri de ve başka illerde halkımız sığınmacılara karşı ayaklanmaya başlamıştı ve sonuç olarak "mancınıkla göndereceğiz" diyen Ümit bile "sağduyulu olun v.s." çağrıları yapmıştı... düdük herif, boş insan fos insan.
hepsi düzen partisi bunlar. millet ayaklandığı zaman ne yapıyordu ki yani? halk bir birine bir şey yapmıyor, sadece sığınmacılara yapıyor ne yapıyorsa fakat bu ülkeye bu sığınmacılar emir ile sokuldu ve o emri uygulamak şu an tüm mevcut partilerin görevi... chp ve zafer partisi, iyi parti de buna dahil...
görüyorsunuz ki Tanju Özcan bugün tutuklansa sevinçten halay çekecek ilk kişiler chp kadrosundaki kişiler olur muhtemelen...
işgal altında olduğumuz için artık mantıklı bir şeyler konuşmakta istemiyor insan çünkü şu an konuşmak yetmez, kurtuluş için savaşmamız gerekir ama şu an savaş olmayacağına göre bırakın gitsin, battı balık yan gider.
devlet bahçelinin dediği gibi, "her şey değişecek, dünya değişecek, umarım Türkiye değişmez" abi hepsi üst akla hizmet eden insanlar bunlar ve dünya düzeninin ve ulus devletlerin değişeceğini hepsi biliyor, her şeyi biliyorlar ama halktan gizliyorlar hep.
halklar üst aklın gözünde bir böcek, aslında benim gözümde de öyle çünkü genel olarak dünya halkı aşırı salak.