Nasıl Bir Sticker Yakışır

Yine Ben :D Öncelikle Merhaba ;

Şimdi çoğunlukla motorlara modifiye yapamıyoruz tamam!!!Bari dışına işeler yapamıyoruz ama her ikisininde nedeni sonunu bilemememiz...Şöyle motordan anlayan güvenilir çıkarsız bir rehber herkese şart zaten sonuçta hepimiz o yüzden aynı yerdeyiz...

Size yönelteceğim soru " 150 AS tipi motorlara nasıl stickerlar yaptırmalıyız " aslında yaptıranlarda eklerse fena olmaz hani...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fena nolmaz neden nolmasın nevet.. yani şuraya binbir türlü hayalle geldim ama konu düşündüğümden farklı bişi çıktı..

Son düzenleme:

reklamcılarda bunlara benzer şeyler yaptırabilirsin:cat:

bence motora sticker yapıştırmak cok saçma sora o motoru satacagın zamn noolcak kendıne ozgu yazılar yapıstıosun alan ınsan bunları kabul etmeyecek belkıde, o zamn sıkıntı olacagına hıc yapma daha iyi.. hem yukardakı resımlerde yapılan abartı seklındekı stıckerlar yasak deılmı ruhsata nasıl ısletılecekkı bu:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence motora sticker yapıştırmak cok saçma sora o motoru satacagın zamn noolcak kendıne ozgu yazılar yapıstıosun alan ınsan bunları kabul etmeyecek belkıde, o zamn sıkıntı olacagına hıc yapma daha iyi.. :

satarken sökeceksin arkadaşım:cat: :cat: :cat: :cat:

arkadaşım o resimdeki motorlardan birtanesi benimdi sattım parasıyla sıfır cross aldım alan adam zaten öyle beğenip alıyor yani bir problem yok herkes sen değil anlıyacağın. modifiye ayrı bir zevktir modifiye yaparsın yaptırırsın daha fazla paraya satarsın serserimayın arkadaşım:cat:

Vallahi bunlar benim motora yakışmaz bayapı bir abartı olmuş ...

arkadaşım o resimdeki motorlardan birtanesi benimdi sattım parasıyla sıfır cross aldım alan adam zaten öyle beğenip alıyor yani bir problem yok herkes sen değil anlıyacağın. modifiye ayrı bir zevktir modifiye yaparsın yaptırırsın daha fazla paraya satarsın serserimayın arkadaşım:cat:

modıfıye ısı zewk ısıdır bencede oyle ama ıste onu satarken senle aynı zewkı faylasan bırını bulman lazım sen bulmussun ne mutlu sana...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar