Siz motoru eve getirirken dağıtmamışmıydınız?
Kaza yaptınız diye biliyorum..
turuncuya, mor, kırmızı, mavi yakışır..:cat:
eet dağıttım sımdı toparladım granajları üstüne takmak kaldı geriye 4 5 saaten beri ugrastım bitirdim en sonunda zaten grajlar paket olmustu bıde arka fren hepsını hallettım eskisinden saglam oldu valla abi![]()
motorda taş gibi oldu bende taş gibiyim maaşallah ağrı sızıda kalmadı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------
benım aklımdada onlar var ama yeşil de guzel durur gıbıme gelıo toplu ninja stickeri almayı dusunuorum da repsol yazısı bozar gıbıme gelıo
eet dağıttım sımdı toparladım granajları üstüne takmak kaldı geriye 4 5 saaten beri ugrastım bitirdim en sonunda zaten grajlar paket olmustu bıde arka fren hepsını hallettım eskisinden saglam oldu valla abi![]()
motorda taş gibi oldu bende taş gibiyim maaşallah ağrı sızıda kalmadı
şu rapsol yazısından kurtulursan komple ninja stickeri löp diye oturur.. :cat:
Heh sevindim buna..Sorun yok o zaman istediğin sticker i yapıştır![]()
Hocam kendiniz baştan kendi zevkinize göre boyayın, sonra bi cila attırın güzelce, stickerdan daha da çok hoşunuza gidecektir :wiinkk:
Gerçekten böyle bişey olamazale:
üzüldüm açıkçası. Motosikletin yanında koruma alabilirseniz yeğeninize, ailesini ikna edersiniz
İnşallah.
Yeğeninizin en sevdiği renklere boyayın, sticker parasına gelir. 2 renk yapsanız 10 tl tutar en fazla.
Ama önce yeğene kask lütfen.
Çok çok Geçmiş olsun.
Hyo alırsan onda da aynı şey başına gelmez inşallahale:
tabiki apachi olmasın bu yaşta çocuk) o kadar uygun fiyata boyuyolarsa
hemen yarın boyatıorumyeşil düşünüorum bide zxr ninja stickeri bitti gitti
bide susturuculu egzoz taktım mı tam bi juniar ninja
zaten motora bıle isim koydum ( jump out ) anlamı zıpçıktı
![]()
hyo konusuna gelınce büyük motorla kazam olmadı allaha şükür bi bu fırlamayla kaza yaptım![]()
Motoru Kaça Aldın? Bende Kardeşime Düşünüyorum![]()