Nasıl bi sticker kullanmalıyım acaba

SA

yeğenime aldıgım motora scterla donatmak istiorum nasıl ve hangı renklerde sticker önerirsiniz depoda çizik var biraz

25194998t6c.jpg

nasıl bişi güzel durur bulmıorum yanlarında kocaman repsol yazısıda var

sizin tavsiyeleriniz nedir acaba ? sımdıden tşkler

Siz motoru eve getirirken dağıtmamışmıydınız? :)
Kaza yaptınız diye biliyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
turuncuya, mor, kırmızı, mavi yakışır..:cat:

Siz motoru eve getirirken dağıtmamışmıydınız? :)
Kaza yaptınız diye biliyorum..

eet dağıttım sımdı toparladım granajları üstüne takmak kaldı geriye 4 5 saaten beri ugrastım bitirdim en sonunda zaten grajlar paket olmustu bıde arka fren hepsını hallettım eskisinden saglam oldu valla abi :)

motorda taş gibi oldu bende taş gibiyim maaşallah ağrı sızıda kalmadı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------

turuncuya, mor, kırmızı, mavi yakışır..:cat:

benım aklımdada onlar var ama yeşil de guzel durur gıbıme gelıo toplu ninja stickeri almayı dusunuorum da repsol yazısı bozar gıbıme gelıo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eet dağıttım sımdı toparladım granajları üstüne takmak kaldı geriye 4 5 saaten beri ugrastım bitirdim en sonunda zaten grajlar paket olmustu bıde arka fren hepsını hallettım eskisinden saglam oldu valla abi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------

benım aklımdada onlar var ama yeşil de guzel durur gıbıme gelıo toplu ninja stickeri almayı dusunuorum da repsol yazısı bozar gıbıme gelıo

şu rapsol yazısından kurtulursan komple ninja stickeri löp diye oturur.. :cat:

Heh sevindim buna..Sorun yok o zaman istediğin sticker i yapıştır :):p

şu rapsol yazısından kurtulursan komple ninja stickeri löp diye oturur.. :cat:

cila altına yapmıslar ya deli olcam bide dogru duzgun bişi yazsa gam yemicem

yazı şekli bi ari bi cins

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------

Heh sevindim buna..Sorun yok o zaman istediğin sticker i yapıştır :):p

saol abi :)

inş evdekilerin korkusuda geçerde satmakdan caydırırım yeğenimin kullanmasını istiorum bakalım zaman ne gösterecek

Hocam kendiniz baştan kendi zevkinize göre boyayın, sonra bi cila attırın güzelce, stickerdan daha da çok hoşunuza gidecektir :wiinkk:

Gerçekten böyle bişey olamaz :pale:
üzüldüm açıkçası. Motosikletin yanında koruma alabilirseniz yeğeninize, ailesini ikna edersiniz
İnşallah.

Yeğeninizin en sevdiği renklere boyayın, sticker parasına gelir. 2 renk yapsanız 10 tl tutar en fazla.

Ama önce yeğene kask lütfen. :)

Çok çok Geçmiş olsun.
Hyo alırsan onda da aynı şey başına gelmez inşallah :pale:

Gerçekten böyle bişey olamaz :pale:
üzüldüm açıkçası. Motosikletin yanında koruma alabilirseniz yeğeninize, ailesini ikna edersiniz
İnşallah.

Yeğeninizin en sevdiği renklere boyayın, sticker parasına gelir. 2 renk yapsanız 10 tl tutar en fazla.

Ama önce yeğene kask lütfen. :)

Çok çok Geçmiş olsun.
Hyo alırsan onda da aynı şey başına gelmez inşallah :pale:

tabiki apachi olmasın bu yaşta çocuk :)) o kadar uygun fiyata boyuyolarsa

hemen yarın boyatıorum :D yeşil düşünüorum bide zxr ninja stickeri bitti gitti :D bide susturuculu egzoz taktım mı tam bi juniar ninja :D zaten motora bıle isim koydum ( jump out ) anlamı zıpçıktı :)

hyo konusuna gelınce büyük motorla kazam olmadı allaha şükür bi bu fırlamayla kaza yaptım :)

tabiki apachi olmasın bu yaşta çocuk :)) o kadar uygun fiyata boyuyolarsa

hemen yarın boyatıorum :D yeşil düşünüorum bide zxr ninja stickeri bitti gitti :D bide susturuculu egzoz taktım mı tam bi juniar ninja :D zaten motora bıle isim koydum ( jump out ) anlamı zıpçıktı :)

hyo konusuna gelınce büyük motorla kazam olmadı allaha şükür bi bu fırlamayla kaza yaptım :)

O fiyata boyamıyorlar, siz 2 Adet sprey boya alıyosunuz istediğiniz renklerde.
Kağıt bant ve gazete yardımı ile istediğiniz yerlerinden çekip boyuyorsunuz :)
Deseni kendiniz veriyosunuz.
Ufaklık hangi renkeri seviyor ise o renklere boyayın. Ardından gidin bi cila veya vernik attırın. İsterseniz yeğenin adını bile yazarsınız. Size kalmış.

Motoru Kaça Aldın? Bende Kardeşime Düşünüyorum :)

800 e modifeye yaptım grenajlarınada bize kısmet olmadı ailesi bindirmio mecbur satılacak motor satıllana kadar hevesini biz çıkarcaz artık :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------

motora güzel ayar verdim gt 250 r havası yaratmaya çalıştım en kısa zamanda yayınlıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar