Napsam bilemedim şimdi

:silent::pale::pale:Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var motorum belli bir hızdan sonra gaz kesmeye başlıyor ve stop ediyor geçenlerde servise götürdüm bakım yaptırdım karbüratörü temizlediler sübab ayarı yaptılar hava filtresini bile değiştirdiler hatta ben bujileri ve buji pipolarını hatta benzin filtresini dahi değiştirtdim ama hala aynı sorun devam ediyor bana motor ateşleme yapmıyor gibi geliyor ama bujileri ve pipolarını yeni değiştirdim başka neden yapabilir anlamıyorum eğer böyle bir şey başınıza geldiyse lütfen beni bilgilendirin

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...eeway-250cc-landcruiser-39.html#ixzz1LWJH6eoX

Aynı sorunu yaşamıştım bende. Benim beyin arızası çıkmıştı umarım öyle değildir ama başka bir beyin ile deneyip bakabilirsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CDI kaynaklı olma ihtimali yüksek.

motorunda bir ucu hava filitresine giden en son zamanlarda euro 3 sıtandarları için sonradan takılan bir valf var dır. 2006 model ve üstünde olan tüm motorlarda.
bu ekzoz gazını hava filitrene veriyordur. motor pis ekzoz gazı ve hava karışımını yakamadığından tekleme ve en sonunda stop sorunu yapar
en basitinden hava filitresine giden boruyu iptal edin sonra deneyin.

Merhaba,
kasası farklı olmakla beraber aynı makineye sahibiz. Forumlardan takip ettiğim kadarıyla bu bizim motorlarda en çok CDI ünitesinden ötürü ortaya çıkan bir sorun bu. Ama başka kişilerin tecrübeleri üzerinden şunu da kontrol etmeni öneririm; Sele altında kablolar sıkışabiliyorlar, deforme olan kablolar belli akımların üstünde güç çekilince direnç gösterebiliyor veya şasi hızdan ötürü gerilip kasılınca kesiklik yada kontak yapabiliyor. Bazen çok ciddi gözüken arızalar basit sebeplerle olabiliyor.
Eğer beyin değişmesi gerekicek ise Supershadow ve Bisan Roadstar forumlarında farklı makinelerin uygun fiyatlı beyinlerinin uyduğundan bahsediliyordu. Şu an ne marka olduklarını hatırlıyamıyorum. Bu forumları aratırsan bulursun sanırım.
Kolay gelsin diyorum, umarım ciddi birşey değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar