Napiyonuz la amatörler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar (0)
Hırbonen adlı üyenin hiç arkadaşı yok

Hiç arkadaşı olmayıp bu kadar çok müridi olan kaç kişi vardır :salut:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam biraz yuksek degil mi ? Bilmedigimden soruyorum. Ben MT 09 da max 6 ile geziyordum gazlama durumunda..

5.2 ortalamayı otobana çıkıp gazı sonuna kadar açıp yarım saat gidince görmüştüm, sonra otobandan çıkıp bizim köfte rotalarına girince ortalamam 4.5'a düştü. Şehir içi 3.5 falan oluyor. İstanbul içindeyken otobana da çıksam bu kadar hızlı sürecek boş yol olmuyordu ama Trakya'da TEM otobanı boş gibi, sağ şeritte sürekli 130'la gidilebiliyor o zaman da yakıyor işte.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------

üff :) bence bagaları ve kayış aşınmış olmalı benim 2014 Xmax Bursa İstanbul arası 120-140 tapagaz gittiğimde bile 5 i geçmemişti..

Bagalar ve kayış yeni daha değişeli 4bin km olmadı, yetkili servis haricinde yalnızca honda/yamaha bakan ve iyi denen başka bir usta da baktı kontrol etti bir sorun yok dedi, ama otobanda tapagaz gidince yakıyor, normal yollarda normal hızlarda sürünce 3.5-4 arası.

Motosikleti
Hero Dash 125
Espresso otobandaki yardırcanlıktan sonra yağ seviyeni bir kontrol et ne olur ne olmaz. Benim eski kasa xmax sıkıştırınca benzine yağ banarak yiyordu. Olacak kesin diye bir şey yok ama kontrol iyidir.

Motosikleti
Espresso otobandaki yardırcanlıktan sonra yağ seviyeni bir kontrol et ne olur ne olmaz. Benim eski kasa xmax sıkıştırınca benzine yağ banarak yiyordu. Olacak kesin diye bir şey yok ama kontrol iyidir.

iyi dedin. yağ seviyesinde bir azalma yoktu ama ne olur ne olmaz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam siz trakyada neredesiniz ?

Hapisten çıkan arkadaş gerçekmi?

Banlanmış ona mı Hapis diyor.

Hırbonen Hoşgeldin :king:

3 ay ban yedi ve aramıza dün itibariyle yeniden geri döndüğü için "hapis" dedi. Şakasına yani :)

Motosikleti
Hocam siz trakyada neredesiniz ?

Hapisten çıkan arkadaş gerçekmi?

Banlanmış ona mı Hapis diyor.

Hırbonen Hoşgeldin :king:

Trakya'nın en ortasındayım. Lüleburgaz.

Hapisten çıkan arkadaşa da banlandığı için ban süresi dolunca hapisten çıktı diyoruz yoksa gerçekten hapise girdiği yok.

Trakya'nın en ortasındayım. Lüleburgaz.

Hapisten çıkan arkadaşa da banlandığı için ban süresi dolunca hapisten çıktı diyoruz yoksa gerçekten hapise girdiği yok.

vizeliyim. Çorludayım :king:

Sevdim ben bu arkadaşı. Ban yiyene kadar renk katacak buralara belli :cherry:

Kişinin varlığı konusunda henüz kıllı bacak fotoğrafı hariç kanıt paylaşılmadı. Proje gibi adam.

proje adamı olabilir. Imamoglundan sonraki cehape zihniyetinin yeni silahı dıyorlar. Alper abi fetoden içeri girdigi için şuanda forumda aktıflık gosteremıyor.Levent abim türk milliyetcisi rolunde burada inanır mısınız bilmiyorum ama Bu forum aslında gladyo

Motosikleti
Hero Dash 125
Sabah ilk işim foruma girdim baktım banlandın mı diye. 1 Mart'ı gördün hadi yine iyisin. :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sabah ilk işim foruma girdim baktım banlandın mı diye. 1 Mart'ı gördün hadi yine iyisin. :queen::queen:

Bundan sonra önüm açik benim :d.malum şahis yazmiyor foruma kusmus olabilir ahaha.
Samimi arkadasi da birakirsa super olur,dur bakalim o da birakir belki.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Amatör mamatör ne diyo la bu denişik.

Sırf şu Hırboneni gaza getirmek için forumda siyaset yapasım var ama adam daha yeni çıktı içeriden . Durup dururken infazını yakmayalım adamın.

Sevgilerimle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Amatör mamatör ne diyo la bu denişik.

Sırf şu Hırboneni gaza getirmek için forumda siyaset yapasım var ama adam daha yeni çıktı içeriden . Durup dururken infazını yakmayalım adamın.

Sevgilerimle

Naber ya okican

Sen hala akpli misin yoksa ? Ne diyecen mesela ?

Allah mi imamoglu mu ? diyeceksin yoksa sdafsds

Sisi mi binali mi ? Diyodunuz.
Sizden hersey beklenir Okican yapmadiginiz seyler degil sonucta ;)
Utanma olmayinca tabi..

Neyse..Almanya da kaan in ucusu endişeye yol acti diyorlar, dogru mu bu ?

Motosikleti
Naber ya okican

Sen hala akpli misin yoksa ? Ne diyecen mesela ?

Allah mi imamoglu mu ? diyeceksin yoksa sdafsds

Sisi mi binali mi ? Diyodunuz.
Sizden hersey beklenir Okican yapmadiginiz seyler degil sonucta ;)
Utanma olmayinca tabi..

Neyse..Almanya da kaan in ucusu endişeye yol acti diyorlar, dogru mu bu ?

Aha herkes şahit ben başlatmadım.

Prensip olarak forumda siyaset konuşmuyorum ama illa memleket kurtaracağız diyorsan hocanı alıp bir büyüğe danışmak üzere iyi bir mekana götürebilirsın :bounce:

Sevgilerimle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aha herkes şahit ben başlatmadım.

Prensip olarak forumda siyaset konuşmuyorum ama illa memleket kurtaracağız diyorsan hocanı alıp bir büyüğe danışmak üzere iyi bir mekana götürebilirsın :bounce:

Sevgilerimle

Hojam, cok alengirli cumleler kurma lutfen anlamiyorum ben.

Sen,ben Mete Yarar guzel bir kafede memleket meselelerini mi konusalim diyosun ne diyosun.
Hoca sensin,buyuk ise Mete gibi biri olsa gerek.

Dogru mu ?

Bu arada Mete yi hergun izliyorum..bazen gece de 2 farkli yandaş kanalda bilirkişi olarak konusuyor.
İlgiyle izliyorum Mete yi ;)

Motosikleti
Hojam, cok alengirli cumleler kurma lutfen anlamiyorum ben.

Sen,ben Mete Yarar guzel bir kafede memleket meselelerini mi konusalim diyosun ne diyosun.
Hoca sensin,buyuk ise Mete gibi biri olsa gerek.

Dogru mu ?

Bu arada Mete yi hergun izliyorum..bazen gece de 2 farkli yandaş kanalda bilirkişi olarak konusuyor.
İlgiyle izliyorum Mete yi ;)

Mete Yarar güzel insan , gerçekten izliyorsan çok faydası var ama benim kastettiğim kendisi değil. Şimdi açık açık yazıp forum kurallarını ihlal etmeyelim , biliyorsun yönetimin kartal gözleri üzerimizde. Şöyle anlatmaya çalışayım ; Hani üzüm , anason ve bir takım kimyasallar birleştirilip ormanlar kralını sağlıklı beslemek için yapılan tamamen organik bir içecek türü diyeyim sen anla. Aramızda genç arkadaşlar var kötü örnek olmayalım .

Sevgilerimle

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mete Yarar güzel insan , gerçekten izliyorsan çok faydası var ama benim kastettiğim kendisi değil. Şimdi açık açık yazıp forum kurallarını ihlal etmeyelim , biliyorsun yönetimin kartal gözleri üzerimizde. Şöyle anlatmaya çalışayım ; Hani üzüm , anason ve bir takım kimyasallar birleştirilip ormanlar kralını sağlıklı beslemek için yapılan tamamen organik bir içecek türü diyeyim sen anla. Aramızda genç arkadaşlar var kötü örnek olmayalım .

Sevgilerimle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar