Hocam biraz yuksek degil mi ? Bilmedigimden soruyorum. Ben MT 09 da max 6 ile geziyordum gazlama durumunda..
üffbence bagaları ve kayış aşınmış olmalı benim 2014 Xmax Bursa İstanbul arası 120-140 tapagaz gittiğimde bile 5 i geçmemişti..
Espresso otobandaki yardırcanlıktan sonra yağ seviyeni bir kontrol et ne olur ne olmaz. Benim eski kasa xmax sıkıştırınca benzine yağ banarak yiyordu. Olacak kesin diye bir şey yok ama kontrol iyidir.
iyi dedin. yağ seviyesinde bir azalma yoktu ama ne olur ne olmaz.
Hocam siz trakyada neredesiniz ?
Hapisten çıkan arkadaş gerçekmi?
Banlanmış ona mı Hapis diyor.
Hırbonen Hoşgeldin :king:
Hocam siz trakyada neredesiniz ?
Banlanmış ona mı Hapis diyor.
Hırbonen Hoşgeldin :king:
Trakya'nın en ortasındayım. Lüleburgaz.
Hapisten çıkan arkadaşa da banlandığı için ban süresi dolunca hapisten çıktı diyoruz yoksa gerçekten hapise girdiği yok.
Kişinin varlığı konusunda henüz kıllı bacak fotoğrafı hariç kanıt paylaşılmadı. Proje gibi adam.
Sabah ilk işim foruma girdim baktım banlandın mı diye. 1 Mart'ı gördün hadi yine iyisin. :queen::queen:
Amatör mamatör ne diyo la bu denişik.
Sırf şu Hırboneni gaza getirmek için forumda siyaset yapasım var ama adam daha yeni çıktı içeriden . Durup dururken infazını yakmayalım adamın.
Sevgilerimle
Naber ya okican
Sen hala akpli misin yoksa ? Ne diyecen mesela ?
Allah mi imamoglu mu ? diyeceksin yoksa sdafsds
Sisi mi binali mi ? Diyodunuz.
Sizden hersey beklenir Okican yapmadiginiz seyler degil sonucta
Utanma olmayinca tabi..
Neyse..Almanya da kaan in ucusu endişeye yol acti diyorlar, dogru mu bu ?
Aha herkes şahit ben başlatmadım.
Prensip olarak forumda siyaset konuşmuyorum ama illa memleket kurtaracağız diyorsan hocanı alıp bir büyüğe danışmak üzere iyi bir mekana götürebilirsın :bounce:
Sevgilerimle
Hojam, cok alengirli cumleler kurma lutfen anlamiyorum ben.
Sen,ben Mete Yarar guzel bir kafede memleket meselelerini mi konusalim diyosun ne diyosun.
Hoca sensin,buyuk ise Mete gibi biri olsa gerek.
Dogru mu ?
Bu arada Mete yi hergun izliyorum..bazen gece de 2 farkli yandaş kanalda bilirkişi olarak konusuyor.
İlgiyle izliyorum Mete yi![]()
Mete Yarar güzel insan , gerçekten izliyorsan çok faydası var ama benim kastettiğim kendisi değil. Şimdi açık açık yazıp forum kurallarını ihlal etmeyelim , biliyorsun yönetimin kartal gözleri üzerimizde. Şöyle anlatmaya çalışayım ; Hani üzüm , anason ve bir takım kimyasallar birleştirilip ormanlar kralını sağlıklı beslemek için yapılan tamamen organik bir içecek türü diyeyim sen anla. Aramızda genç arkadaşlar var kötü örnek olmayalım .
Sevgilerimle