Napiyonuz la amatörler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence olgunlaştı artık.. içerde olmak olgunlaştırır derler. Ha " azdan az , çoktan çok gider " "kim kimi koparıyor, kendi payının.." derse içeri girmesi uzun sürmez.

Yav şu adamı canlı görseniz şaşırırsınız sizdeki imajıyla tam tersi gayet usturuplu muhabbeti olan saygılı biri ;) hoşgeldin Hırbocuğum yokluğunda az kalsın Honda alıyordum :D lakin NX500 ithalatı yalan oldu..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yav şu adamı canlı görseniz şaşırırsınız sizdeki imajıyla tam tersi gayet usturuplu muhabbeti olan saygılı biri ;) hoşgeldin Hırbocuğum yokluğunda az kalsın Honda alıyordum :D lakin NX500 ithalatı yalan oldu..

Ahagaha o degil de africa ile nasil tokatladim seni ahagagaga
Yaaaaa africa bu niki.. manyak tork var alette

Olm kadına çarpmasam 6 boy fark atacaktım sana , madem torkunla övünüyorsun bir dahaki buluşmada şöyle birşey deneyelim mi ;) 6.vitesde 60 a kadar düşüp vites düşürmeden gaz açacağız bakalım neler olacak :D

Hoş geldin @Hırbonen,
Hırbosuz forum, Turbosuz sakız gibi. Gelmişken kal biraz.:wiinkk:

turbo-sak%C4%B1z-koleksiyon-90lar-.jpg

Yoo, tahmin edebiliyorum :) Benim tarzım olmasa da foruma net sekilde renk kattıgını dusunuyorum ben. Bir de duygusallaşıp saldırmasa (mecaz) sağa sola daha hayırlı olacak ama doğası böyle..

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Ben geldim arkadaslar :)

Adam oldurdugum icin 3 ay ceza cektim.Bu arada forumda kalite acayip yukselmis.
Muthis guzel bir etkilesim var, saygi ust seviyede.

Motosiklet.tv ve zafer akcay videolari cok iyi admin bey.
Motomax urun tanitim videolarinizi da ilgiyle izledim.

Ahagaga

Ulan dusmanlarim bile kalmamis forumda.cok iyi ya

bende diyorum nerede kaldı :)

şampiyonlar ligi başlık olmuş. anlaşılan hepimizin canı sıkılıyor

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Yoğun bir günün ardından Hırbonen postu görmek beni çok mutlu etti. Abi taklitlerin sana yetişemiyor, adını çok andık. Hoşgeldin, lütfen bu sefer banlanma :) Çanakkale'ye gelirsen de çayımı içersin o meşhur Afrika'nı görmek isterim. Gelmişken bi Hint eşeğime söversin.

Hırbocum sen hoş geldin
gelişinin şerefine bi tatlı ısmarlarsın artık

reo

Köy kahvehanesi gibi arkadaş; sabah sabah işi olmayan gelmiş. Kişiler aynı, muhabbet aynı... işte bildiğin kahvehane :)

Unutmadan: Hoşgeldin, geçmiş olsun.

Ben de diyorum foruma bir dinamiklik gelmiş meğer Hırbonen’in cezası bitmiş, hoş geldin :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Yakıt tüketiminde de ben xmax 250 ile seni tokatlıyorum. En son gezide 5.2 litre/100km görmüştüm ortalamada. :)

Şaka bir yana ikinizin motoru da çok güzel, boşverin gaza gelip hızlı sürmeyin, bakın ben varken arkada kalmayayım diye ne güzel sakin sakin sürmüştünüz.

Yakıt tüketiminde de ben xmax 250 ile seni tokatlıyorum. En son gezide 5.2 litre/100km görmüştüm ortalamada. :)

Şaka bir yana ikinizin motoru da çok güzel, boşverin gaza gelip hızlı sürmeyin, bakın ben varken arkada kalmayayım diye ne güzel sakin sakin sürmüştünüz.

Hocam biraz yuksek degil mi ? Bilmedigimden soruyorum. Ben MT 09 da max 6 ile geziyordum gazlama durumunda..

espresso ağa'ya 250'lik scooter artık yetmiyor, hafta sonu otobanda yardırmış, o nedenle tapagaz kullanımda 5,2 lt'yi görmüş.

üff :) bence bagaları ve kayış aşınmış olmalı benim 2014 Xmax Bursa İstanbul arası 120-140 tapagaz gittiğimde bile 5 i geçmemişti..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar