Nakliyat hakkında bir soru

merhaba arkadaslar sehırdısından hıc otobus altında motor getıren oldumu? veya netür şekilde getırıyorsunuz km yapmasını ıstemıyorum benzıne verecegım parayı otobuse vermek daha mantıklı degılmı hemde bılmedıgım yollar.getiren olduysa nekadar verdınız ve cızılme vs sorunu oldumu?

bilgim yok ama otobüs şöförleriyle görüşmen lazım bagaja sığıyor yüksekliği bi BMW GS650 falan gibi değilse :D bi bilet parası ver en fazla başka para ödeme ben de öyle getirtmeyi düşünüyordum ama aynı fiyatı bulunduğum şehirdeki bayi verince burdan almaya karar verdim sadece plakayı ikametgahımın olduğu şehirden halledicem

benım alacagım motor 2.el cok buyuk makına degıl. kısaca soforlemı konusayim yoksa muavinlemi? bide her şöför alırmı g.antepden getırcem bıde nekadar vermelıyım arkadaslar bılgılerınıze ıhtıyacım var

Son düzenleme:
Büyük makine değilse zaten otobüsün bagajına rahat girer hiçbir sorun olmaz zamanında biz de köye motor yollamıştık jawa marka sağlam gitti. Şöförle konuş muavinlik bir durum pek yok dediğim gibi otobüs bilet parası ver en fazla yani bi yolcu parası. Her şöför alır mı kısmına gelince onu da şöyle öğrenirsin almayan şöförlere sor alacak şöför kim var diye yardımcı olur mutlaka olmadı başka firmalara da soruşturursun önemli olan motorunu düzgün bağlamaları ve öyle gitmesi o iş de host a yani muavine bakar.

Benzinini boşaltmak kaydıyla, bagaja koydurma şansın var diye düşünüyorum..

nınja250 kıvamında motor. pekı yanmı yatırılıyor dırek yan ayakta durur sekıldemı baglanıyor? zaten 2.el olacagı ıcın ıcınde benzın yoktur :)

yağını benzinini boşaltmadan zaten götüremezsin mecbursun ona :) ayakta gidiyor yan gider mi hiç kağıt gibi olur makine zıplamaktan :mrgreen:

yanıcı değil ama akıcı yani adam otobüsüne yağ aksın ister mi onunla mı uğraşacak :)

hmm. akmazkı gıderken akmadıgına gore :) bıraz soforune gore degısır dıyorsunuz pekı gıdıp motoru alıpda orda haremde heralde kımse almamazlık yapmaz kalmam heralde :)

bu konu daha önce defalarca soruldu arama yaparsanız geçmişte otobüs altında nakliyat yaptırmak hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.

otobüsün altına 1000rr koymuştuım ama binerek gelmek daha keyifli.. travegonun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her hafta birileri motor nakliyatı yapmaya çalışıyor ama hiç bir bakayım forumda böyle bir bilgi var mı diyen yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar