Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boşver üstad bozma bizim motoru.
Almanya da Polo Motorrad mağazasında görmüştüm camı, ama görselden öteye geçeceğini sanmam yani rüzgarı falan engelleyecek bişeye benzemiyodu. Daha büyükleride komik durur
zaten benim de niyetim bozmamak. Çanta da arkada hoş durmuyor. Çantasız ve camsız binmeli. Adamlar bir makine yapmış, ne cam gidiyor ne de çanta. Anlamadım gitti. İşlev sıfır ama makine bu haliyle güzel (kaslı) duruyor. Naked seçen rüzgara katlanacak artık.
Arkadaşlar o nasıl söz.rüzgar bizim kardeşimiz,sevgilimiz,eşimiz,metresimiz,dostumuz, yarenimiz,ciğerlerimizin en ücra köşelerini açtığımız,bağrımıza başını koymasına izin verdiğimiz motorumuzla beraber AİLEMİZ DEĞİLMİ ? boşverin aramıza girecek camı!!!!!!!!!!!!!
dostum bende çok arastırdım .hiç uğraşma.3-5 firmaya baktım .hepsıde dandik duruyo.aynı şey benım ıcınde geçerli ruzgar cok rahatsız edıyor. bugun ıncek yolunda max 207 bastım. er6n de başka gaz açan varmı