Naked bikelere cam nasıl gider?

140'tan sonra rüzgar çok rahatsız ediyor. İşe yarar mı?

bende öyle düşündüm. ama işte rüzgar... Demek ufak ufak gitmeli. Orijinali gelmiş, bir takıp nasıl durduğuna bakmalı...

Boşver üstad bozma bizim motoru.
Almanya da Polo Motorrad mağazasında görmüştüm camı, ama görselden öteye geçeceğini sanmam yani rüzgarı falan engelleyecek bişeye benzemiyodu. Daha büyükleride komik durur

zaten benim de niyetim bozmamak. Çanta da arkada hoş durmuyor. Çantasız ve camsız binmeli. Adamlar bir makine yapmış, ne cam gidiyor ne de çanta. Anlamadım gitti. İşlev sıfır ama makine bu haliyle güzel (kaslı) duruyor. Naked seçen rüzgara katlanacak artık.

Arkadaşlar o nasıl söz.rüzgar bizim kardeşimiz,sevgilimiz,eşimiz,metresimiz,dostumuz, yarenimiz,ciğerlerimizin en ücra köşelerini açtığımız,bağrımıza başını koymasına izin verdiğimiz motorumuzla beraber AİLEMİZ DEĞİLMİ ? boşverin aramıza girecek camı!!!!!!!!!!!!!

dostum bende çok arastırdım .hiç uğraşma.3-5 firmaya baktım .hepsıde dandik duruyo.aynı şey benım ıcınde geçerli ruzgar cok rahatsız edıyor. bugun ıncek yolunda max 207 bastım. er6n de başka gaz açan varmı

naked in felsefesi bu zaten , rüzgar rüzgar......:p :p :p

Bence h,ç gitmez Er6 ya ön cam.... bütün cazibesi gider , Postacıların jawalarına benzer :pale: :pale:

Sağolun arkadaşlar,2move,bende açtım gazı ama max 178:cat: başka önerisi olan arkadaş var mı?

ER6ha-n' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar,2move,bende açtım gazı ama max 178:cat: başka önerisi olan arkadaş var mı?

:cyclopsan :cyclopsan nasıl 178?? kaç km de? rodaj ne alemde? ilginç dostum bi yanlışın olması lazım
.tam aç mamışsındır gazı

üstünde uçacak gibi oluyor insan.tam açmadım.ewet.3000 km.de makina.ufak ufak yüklenirim artık...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
O camı taktırırsan, çıplaklar kampında mayolu dolaşmış olursun. :)

er5

gereklı ama yakısmıyor yapıcak bısey yok kılometre saatının oraya kapanıcaksın gaz actıgın vakıt

rüzgar konusunda işe yarıyor. fakat tipini hiç sevmiyorum cam olunca. tabi zevk meselesi. işlevsellik olarak iyi tabi.

Süper Moderatör (BBRR)
adı üstünde naked yani çıplak ..motorun özelliği bu ..iyi bir kask ve yüksek hızda yatar pozisyon seni rüzgardan korur...cam görüntüyü çok bozar...

Özeldenmi atsam karar veremedim.
Affınıza sığınarak,bu aynen condom(oookeeyyyy)kullanmak gibi bir şey.
so you now?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar