Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım bana da lazım olmuştu da orjinal bing çıkma komple karbüratör aldıydım. çünkü alacağın gaz pistonu karbüratördeki yerine uymayabiliyomuş. uysa bile şimdiki çekişini felan vermezmiş. sen de bi bing karbüratör bulursan komple almanı tavsiye ederim ben öyle yaptım hiç de pişman olmadım:cat:
çine hiç bulaşma bak yakıtı çok artacaktır. tayvan falan bulabilirsin ama ondan da da hayır görmezsin... du benim motorculara söyliyim tanıdık abiler vardı onlara da soriim temiz çıkma bulabilirsem yarın bu saatlerde haber ederim dostum:cat:
Bugun trabzonla gorustum ordada yok tayvan malı varmıs 100 tl dedı kafam karısık.su an motorum 25 krs yakıyo km de memeyı 118 den 110 a dusurdum cekısten dustu ne yapcam bılmıyorum
selam arkadaşlar ben mz 301 almak istiyorum sizce mz de ilk deneyimim olucak bu güne kadar hep yüksek model motr kullandım size mz iyi mi hızı nasıl hız bnm için cok önmli bana yardımcı olursan cok sevnirm