önmli değil abi bildiğimiz bi sorunsa her zaman seve seve:cat:headhunter kardesim tesekkür ederim
çok feci haklısın abi tam destek katılıyorum+hoşgeldin bu arada:wiinkk:piyasada mz kalmadıki bu çin motorları mahvetti ortalığı doğal olarak mzcide kalmadı
SLM ARKADSLAR BENDE ESKI BI MZ SÜRÜCÜSÜYUM BEN KAPODOKYA ÜRGÜPTEN AHMET BENIM SIMDIKI MOTORUMUN TAMİRCİSİ CIFT KAFA MZ YAPTI MOTO BI GIDIYO AKILLARA ZARAR AMA BASKA ARKADSLARDA YAPMIŞ MESELA AFYON KARAHISRADA BI ARKADASTA YAPMİŞ HELAL OLSUN GUZEL OLMUS AMA MZ COK GUZEL BI MOTOR HELE AVRUPALARI SÜPERR :cat:
arkadaşlar form şenlensin muhabbetinden canlı tutayım dedim alp tunay abi form un telif hakkını bana verdide :queen: size eski bir mz ci abimi ğördümde onun maceraları anlatmak istiyorum abim mz konusunda tam bir uzmandı 95 96 lı yıllarda hayranlıkla seyrederdim benim mz aşkım o zaman dogmuştur 91 mz ini her zaman tek teker kullanırdı hiç koruma ğiymezdi bir cok kaza yapmıştır kendisi hatta bir kazasında söyle demişti allah yüzümüze baktı motor da hiç bir şey yok :queen::queen:2005 yılında ben mz le arkadaş da style jawa 350 siyle dolaşırken ğörmüştük kendisini yanına ğittik sohbet için motoru kullanabilirmiyim dedi tabi abi dedim senden kıymetlimi neyse yola koyulduk biz arkadaşla jawa ya bindik arkadaş jawa yı önden kapattı motorun üzerine tam siper yattık rampa aşağı jawa sona dayadı tam 145 km :queenara bi baktıkki yanımızdan sanki biz duruyormuşcasına mz le bi ğeçti km ye bakıyorum 145 jawa zangır zangır titriyo yanacak mz e bakıyorum mz sanki biz duruyormuşcasına gidiyor oha oldum daha kötüsü ileride 90 derece viraj viraja motoru yatırdık en az 80 le ğirdik cıktık yol düz baktık mz yok son surat kapattık üç km ileride abim oturmuş siğarasını bitirmiş nerden kaldınız diyor :queen::queen:abi ne yaptın kaca kadar cıktın dedik bi ara 180 i ğördü ğaliba dedi :queen:mubarek sanki sofuoglu şimdi motor kullanmıyor gecenlerde ğördüm aman sende kullanma diyor saygılar
alp tunay kardes mez-ci arkadas buji olme konusuna yorum yapmisti buji yanmasi demisti sanirim avans ve hava ayarini oynadigimdan mars koluna bastigimda eksoz tabanca gibi patliyordu pistonun uzerinde biriken benzin patlayinca bujiye zarar vermis olabilir mez-ci arkadasa gore yanma diyor bende bilmiyorum nasil oluyor ama hic atesleme yoktu
slm arkadaşım bende bi Mz ci olarak uzun zamandır yazdıklarını takip ediyor ve taktir ediyorum:cat: izmirde 5 sene kaldım nasip olursa nisanda MZ imle izmirdeyim tanışmak isterim belki sende bu vesileyle özlem gidermiş olursun.O şekilde bujiye zarar vermesine imkan yok... imkansız....:cat::cat:
Bir arkadaş resim çekip koysa ya yanmış bujiyi... :silent::silent::silent:
Topic hepimizin arkadaşlar... Senin benim varmı... :wiinkk::bounce: Mz topiği burası.... İşallah birinizle tanışırız Mz e binerim belkim.... Özledim keratamı..... :salut:
Melek-ül Asfalt...... Benim Oğlana İyi bak.... :bounce::bounce: