herkese merhaba bir şey soracam tecrübeli arkadaşlara benim 301 canavar rölantide çalışırken arka stop çok ses yapıyor titreşimden dolayı üst plastik kısma çarpıp ses yapıyor baktım vidaları sıkı ama bu ses için yapılabilecek bir şey varmı acaba
MZ ler bir efsane ben ikitane eskittim ilki 1996mod.hiç sorun çıkarmadı motordan ama ön ve arka amortisörler beni çok bıktırdı sürekli patlardılar ama yinede tam tamına 180.000km yaptım onla ve motoru hiç ellemedim piston dahi deişmedim ve öle sattım.
ikincisi ise 1999mod.FUN301 di motordan biraz sorun yaşadım üç defaa vites yayı üzünden motor açıldı volan dişlisi kırdım birinci vites kırdı ve başka yok dierine göre amortisörler gayet sağlam çıktı.
onlada 130.000km yapıp sattım ama keşkem satmasaydım çok güzeldi.
buda resmi satmadan önce.
![]()
dier resimleride bulursam koyarım.
selam herkese bende mz mi alalı bir hafta falan oldu.ilk defa bu gün 40-50km falan yaptım.en kısa zaman da resimlerini koyacam nasıl olsa mesaja resim eklemeyi falan öğrendim.bu arada alp tunay kardeşime ve ihtiyar abimin msn sine eklenmek için girişimde bulundum onlar mz knusunda daha tecrübeliler belki bir şeyler sorarım diye ama sanırım görmediler
SLM DOSTUM
MZ LERDE GERİ VİTES VARMIŞ NASIL TAKILIYO BİLEN VARMI
_?[/Qben mesajımda mz lerde geri vites varmış diye bir şey yazmadimki nereden çıkardın.eğer şaka falansa evet çok komik haha
SLM DOSTUM
_?[/Qben mesajımda mz lerde geri vites varmış diye bir şey yazmadimki nereden çıkardın.eğer şaka falansa evet çok komik haha
hyr şaka değil bu söylediği.MZ ler 5 ileri vites kutusuna ship olduğu gibi 5 de geri vitese sahip olabilir ama ateşleme sisteminin platin-meksefe sistemli olması gerekir.Elektronikler geri gitmezler:wiinkk:
SLM DOSTUM
_?
slm peki bu mz lere araba bujisi zarar verirmi ben kullanıyorum çift tırnakllı araba bujisi cvp yazarsanız sevinirim
hyr şaka değil bu söylediği.MZ ler 5 ileri vites kutusuna ship olduğu gibi 5 de geri vitese sahip olabilir ama ateşleme sisteminin platin-meksefe sistemli olması gerekir.Elektronikler geri gitmezler:wiinkk:
O senin bahsettiğin ters çalışmadan olur..... Buda avans ayarının %50 tam oranda oynanmasıyla olur....
Çok sağlıklı bişey değil.... Motor dönme yönüne göre dizayn edilmiş bir yapıya sahiptir.... Sen onu ters döndürmeye çalışırsan problemler çıkarıcaktır....:cat:
Al bir mz, tepe tepe gez.......![]()
Vallahi öyle,benzin bitene,lastik sönene kadar üstünden in demez adama.
Hatta iddaa ederim ki,en kral enduro o,turing de desem yalan değil ve çoooook plajda kumları yerinden ettim onunla.
Hem gaddar,hem sağlam,hemide konforludur o.:bounce:
evet abi yaşadım biliyorum :cherry:ilkinde nasıl korktum anlatamam.berbat bi durum ama sonra öğrendim dediğin gibi avans ayarı ortada olduğu zaman oluyor:cat:O senin bahsettiğin ters çalışmadan olur..... Buda avans ayarının %50 tam oranda oynanmasıyla olur....
Çok sağlıklı bişey değil.... Motor dönme yönüne göre dizayn edilmiş bir yapıya sahiptir.... Sen onu ters döndürmeye çalışırsan problemler çıkarıcaktır....:cat:
Daha ne söylenebilir ki:cat::bounce:Vallahi öyle,benzin bitene,lastik sönene kadar üstünden in demez adama.
Hatta iddaa ederim ki,en kral enduro o,turing de desem yalan değil ve çoooook plajda kumları yerinden ettim onunla.
Hem gaddar,hem sağlam,hemide konforludur o.:bounce:
slm bu motor resmini nasıl koyuyosunuz kişisel görüntüye?Nerde bu MZ'ciler yha,öldümü herkes onca adam var MZ sahibi ama kimsede tık yok.Yhauw bi slm atın bari öldürmeyelim caaanım topic.i:mrgreen:
Sorularınız için burdayım.....
Parça konusunda tereddüt etmeyin...Hem çok hem ucuz....Tabiri caizse kum gibi derler ya....