Etz 251-301 alıp zamanla kendimce restore etme niyetim var şu an masrafı olmamalı satmak isteyen arkdşlrla görüşülür muayeneden geçmiş plakası ruhsatı satışı olanlar tercihim :cherry:
bu olay bikere benimde basıma geldi silindiri soktum bulamadım sonradan karburatorun içinden cıkmıstı bence seninkide aynıdır silindire gitse belli olur silindiri veya pistona zarar verir sesinden bile anlasılır bence
Etz 251-301 alıp zamanla kendimce restore etme niyetim var şu an masrafı olmamalı satmak isteyen arkdşlrla görüşülür muayeneden geçmiş plakası ruhsatı satışı olanlar tercihim :cherry:
Aynen dediğiniz gibi olmuş çok şükür parçayı taktım, şimdi bir marşta alıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Elimde 251 mz etz var 1989 model orjinal Alman; egsozu, şanzıman havalandırması aliminyum rengi silindiri, arka metal çamurluğu, herşeyi orjinal.
Geçtiğimiz güz her evraklarını temizledim; muayenesi, vergisi herşeyi tam satışa hazır.
Bakımları yapıldı tek marşta çalışır durumda.
İhtiyacından dolayı satıyorum ilgilenirseniz.
Fiyatı varsa motorun resimlerinede bakabilirsek daha iyi olur ,
özelden yazdım
Özel mesaj yok alıntı bildirimi var özel mesajı bir daha göndrin
Ne fiyat düşünüyorsun motora ?...
Merhaba sevgili dostlar, son 1 aydır yaşadığım sorundan bahsetmek istiyorum. motor özellikle kasisli yollarda sanki boşuna dönüyor gibiydi. devir 5000 i geçince motor bağırıyor ama gitmiyordu. bende artık debriyaj balatasını değiştirmenin vakti geldi diye düşündüm. Ara sacları ve balatayı orjinalleriyle (mzparcalari.com dan) değiştirdim. Hazır yağı boşaltmışken onu da değiştiriyim dedim ve yeni yağ koydum. ama sorun hala devam ediyor. daha önce bu gibi bir problem yaşayanlardan veya ustalardan yardım bekliyorum. Motor bu şekilde sadece 4000 devire kadar normal gidiyor. Özellikle yokuşlarda daha önce çıktığım vitesden 1 vites daha düşüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.