bende jawa style 350 mi özledim yaa yokyere kaptırdık ekiplere o ses o çekiş yok şimdiki motorlarda ya kendimi kandırıyorum benzin 5 tl oldu zaten diye
Demet in neresindesin?...
Zamanında oralarda takılırdık...![]()
Bizde bir zamanlar 1.cadde gülüydük..Lalegül, 1. caddenin aşağı tarafındayım...
böyle motorlar ender düşer ben 1.500 e aldım 7 binde kaçırmayınArkadaşlar motorumu yeni aldım ama keşke az daha bekleseymişim..Ben olsam kaçırmam... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mz-satilik-cok-temiz-mz-etz-150-81866394/detay
Bizde bir zamanlar 1.cadde gülüydük..
)
Cafe38 vardı o zamanlar....![]()
Cafe 38 ne taraftaydı? ben çıkaramadım? Daha çok Anıttepeye takılıyordum ben. Akşamdan akşama yatmaya eve gelirdim. Tabii BMW yolda bırakmazsa...![]()
işaretli olan rölanti ayar vidası diğeri hava ayarı.Rölanti vidasını gevşelttikçe benzin artar rölanti yükselir.
Gevşetince azalmasın? Kırmızıyı gevşetince daha az benzin daha çok hava olması lazım....çözemeyeceğiz biz bu işi... Kaç senelik motorcuyum allak bullak oldu kafa...
[/QUOTE
Kendi ve genel MZ karbüratölerine göre yazdım.Şunuda söyliyeyim:Böyle yaylı rölantil ayarlama somunlu MZ karbüratörü görmedim.En azından benimki gevşeltince daha çok benzin alıyorki rölanti yükseliyor.
1997 ile 2003 arası mz alınacaktır... boyası önemli değildir.... ruhsat olması ve satış yapılması önemli olan ve birde bütçeye uygun olmalı.. kafama göre yavaş yavaş toplayacağım... acelemde yok.. netten de takipteyim... [email protected] adresine veya özele mesaj yazıla bilir...