MZ Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ust pozisyon veya alt pozisyon aradaki fark yakit tuketiminde fark edermi acaba slm

Maşallah çok temiz.. Böyle temiz eski motorları görünce çok mutlu oluyorum.. Tekrar hayırlı,uğurlu olsun.. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin .

saol Hasan Allah razı olsun... Ama trafikteki arabalar hiç bize dikkat etmiyor kaç kere sıkıştırdılar düşüre düşüre soğuttular beni motordan.

saol Hasan Allah razı olsun... Ama trafikteki arabalar hiç bize dikkat etmiyor kaç kere sıkıştırdılar düşüre düşüre soğuttular beni motordan.

Evet haklısınız, maalesef ülkemizin dört teker kullanıcıları biz motosikletlileri bir türlü adam yerine koyup saygı göstermiyorlar... Hani derler yaa böyle gelmiş böyle gidecek... Bu durumda o misal ... Bize düşen ekstra dikkat ve ekstra koruma .

akşam üstü düştüm caddede itin biri sıkıştırdı dövdüm elemanı ne tutanak tuttum para yine bize kaçtı ustalara çalışıyoruz Allahıma orta sehpa vites kolu iptal çok fena ayarlarım bozuldu

öncelikle geçmiş oldun... motorun güzel... bir çok yeri orjinal alman belli.. ama arka çamurluk ve koltuk dikkatimden kaçmadı değil...

arka çamurluk ta metal plastik değil koltuğun da orjinal poşeti yırtık biraz

arka çamurluk ta metal plastik değil koltuğun da orjinal poşeti yırtık biraz

6 tane mz eskitmiş biri olarak kıymeti bil derim... elindeki karbüratör en çok yakan ve en çok kaçan sınıfına aittir.. birde platin meksefesinide bozmadıysan deyme keyfine.. ara sıra ayağı depip ağrıtıyorsa daha güzel.... sinyalleri piyasada çok az var... ön siperlik 2 adet sinyal hale saklamaktayım:..... yakında bende düşeş mz alıp arşivime ekleyeceğim....

6 tane mz eskitmiş biri olarak kıymeti bil derim... elindeki karbüratör en çok yakan ve en çok kaçan sınıfına aittir.. birde platin meksefesinide bozmadıysan deyme keyfine.. ara sıra ayağı depip ağrıtıyorsa daha güzel.... sinyalleri piyasada çok az var... ön siperlik 2 adet sinyal hale saklamaktayım:..... yakında bende düşeş mz alıp arşivime ekleyeceğim....

saolasın çok seri dediğin gibi çok ta yakıyor makine ama keyifli tiinn tiinn sesini duyan 20 metreden bakıyor hele gençliğinde mz kullananlar yanlarından geçerken selam veriyor soruyorlar kaç model 0 mı diye soran var :D bakmaya çalışıyorum hiç bir masraftan kaçınmıyorum buji,akü değişti.karbüratörü ben temizledim ama olaydan sonra orta sehpa ile vites kolu ile uğraşmak gerekiyor olucak napalım bu işin tuzu biberi

saolasın çok seri dediğin gibi çok ta yakıyor makine ama keyifli tiinn tiinn sesini duyan 20 metreden bakıyor hele gençliğinde mz kullananlar yanlarından geçerken selam veriyor soruyorlar kaç model 0 mı diye soran var :D bakmaya çalışıyorum hiç bir masraftan kaçınmıyorum buji,akü değişti.karbüratörü ben temizledim ama olaydan sonra orta sehpa ile vites kolu ile uğraşmak gerekiyor olucak napalım bu işin tuzu biberi

gözüm kapalı sanzuman motorunu toplarım teknik yardım lazım olursa haber etmen yeterli..çıkma parçasınıda buluruz lazım olursa.... 2003 seyhanlar falan başkadır bunlar başka... bunların yan kapaklar demirdir... jantlar alüminyum... devir saati sanzumandan çıkar.. km göstergesi ise arka janttan gelir.. orta sehpa civata ile bağlı değildir geçmedir.. onuda kontrol et çıkmış olmasın....

saolasın geçme demek bakayım ona ben yine geçen yan yattı yine kaynattım onu hiç dikkatimi çekmedi

saolasın geçme demek bakayım ona ben yine geçen yan yattı yine kaynattım onu hiç dikkatimi çekmedi

bu arada ayaklığın orjinal değil.... yani orjianller demir ve senin resimlerindeki ayaklık alüminyum olan... seyhan ayaklığı... ön çamurluk arka çamurluk ve koltuk haricinde benden geçer not..üstelik vites koluda yeni galiba.. ön sperlik olsa tam alman görünecek... bu arada göstergelerin aktifmi....

göstergeler pek aktif değil eskilerden takılıyor ilerleyince devir iyi de km takılıyor biraz vites kolu orjinal

kırklareline geldiğimde yanına uğramak isterim... gökbora ekol lojistik yonca turizm istanbul seyahat ve metro ile zaman zaman oraklara seferlerim oluyor...

tabi her zaman haftasonları olursa ne demek haftaiçi başka bir ilçeye çalışmaya gidiyorum haftasonu olursa ben de buralarda olursam ne demek buyur çayımızı iç

benim ne zaman nerde olacağım belli olmaz............. geldiğimde olabilir ama..... ama önümüzdeki birkaç ay olmaz....

Geçmiş olsun user39 dikkat et kendine... Ramazan abi seni daha aktif görelim buralarda bilginden yararlanmak isteriz.. Sizin içinde bir mahsuru yoksa tabii ?

Geçmiş olsun user39 dikkat et kendine... Ramazan abi seni daha aktif görelim buralarda bilginden yararlanmak isteriz.. Sizin içinde bir mahsuru yoksa tabii ?

yok paşa zaten zaman buldukça yazıyorum buraya... kendimde ucuz bir mz arayışı içindeyim..kapımda iki tane motor var ama 2 motordan daha iyisi 3, motordur....

bu arada alman mz ler in peşine hiç bir seyhan gelemez... hele plantin meksefe ayarı marşta ayak depiyorsa devmeyin keyfine... ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar