Maşallah çok temiz.. Böyle temiz eski motorları görünce çok mutlu oluyorum.. Tekrar hayırlı,uğurlu olsun.. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin .
saol Hasan Allah razı olsun... Ama trafikteki arabalar hiç bize dikkat etmiyor kaç kere sıkıştırdılar düşüre düşüre soğuttular beni motordan.
Geçmiş olsunakşam üstü düştüm caddede itin biri sıkıştırdı dövdüm elemanı ne tutanak tuttum para yine bize kaçtı ustalara çalışıyoruz Allahıma orta sehpa vites kolu iptal çok fena ayarlarım bozuldu
saol Hasan Allah razı olsun... Ama trafikteki arabalar hiç bize dikkat etmiyor kaç kere sıkıştırdılar düşüre düşüre soğuttular beni motordan.
arka çamurluk ta metal plastik değil koltuğun da orjinal poşeti yırtık biraz
6 tane mz eskitmiş biri olarak kıymeti bil derim... elindeki karbüratör en çok yakan ve en çok kaçan sınıfına aittir.. birde platin meksefesinide bozmadıysan deyme keyfine.. ara sıra ayağı depip ağrıtıyorsa daha güzel.... sinyalleri piyasada çok az var... ön siperlik 2 adet sinyal hale saklamaktayım:..... yakında bende düşeş mz alıp arşivime ekleyeceğim....
saolasın çok seri dediğin gibi çok ta yakıyor makine ama keyifli tiinn tiinn sesini duyan 20 metreden bakıyor hele gençliğinde mz kullananlar yanlarından geçerken selam veriyor soruyorlar kaç model 0 mı diye soran varbakmaya çalışıyorum hiç bir masraftan kaçınmıyorum buji,akü değişti.karbüratörü ben temizledim ama olaydan sonra orta sehpa ile vites kolu ile uğraşmak gerekiyor olucak napalım bu işin tuzu biberi
saolasın geçme demek bakayım ona ben yine geçen yan yattı yine kaynattım onu hiç dikkatimi çekmedi
Geçmiş olsun user39 dikkat et kendine... Ramazan abi seni daha aktif görelim buralarda bilginden yararlanmak isteriz.. Sizin içinde bir mahsuru yoksa tabii ?