Videolar çok güzeldi.Son video hüzünlü maalesef
---------- Post added at 01:47 ---------- Previous post was at 01:30 ----------
MZ Doğu batı birleşiminden sonra devlet elinden çıkarılmak zorunda kalınarak Kuralkana geçti.Kendi açımızdan sevindirici gibi olsada bu durum markanın ölümüne neden oldu.Marka kendini yenleyemedi.Bu süre zarfında dört zamanlı az yakan çin motorları piyasayı işgal etmişti bile.Firma tercihini bu yönde kullnamak zorunda kaldı haliyle.Söylenilene göre üretilen her motor için Kurlakan-Kombassan grubu MZ e ödeme yapıyordu.Yeni piyasa oluşumları sonucunda MZ bu gruptanda çıktı.Benim bilgim Malezyada isim hakkının kaldığı şeklinde.
Şunuda belirteyimki;20 yıllık motorumda ki kaliteyi şimdi çok motorda göremiyorum.Hatırasına ,itina ile saklıyor ve kullanıyorum.
evet son video gerçekten hüzünlü.. MZ hala bişeyler yapmaya çalışıyor moto2 yarışlarına katılıyor scoteer tarzı ve bisiklet vs yapıyor ama bence durumu zor gibi . http://www.muz.de/
Mz etz 251 motorum var marş pedalı boşa cıkıyor yani motoru cevirmiyo neden olabilir ???
marş pedalının kurularak takıldığı yay var boşa çıkmış yada kırılmışta olabilir..