Mz Etz 251 Modifiye Yardim

agalar artık zamanı geldi ben etz 251 kullanıcısıyım ama garajda yıllardır güneş yüzü görmeyen ve koliilerin içinde duran bi mz im var 92 yılında sıfır aldım ve bir kere binmedim inanın alındı alınalı hiç çalışmadı babam saolsun inannın yazın çıkaracam bakalım ama motor kim bilir ne halde

Motosikleti
Forza250-cygnusL
agalar artık zamanı geldi ben etz 251 kullanıcısıyım ama garajda yıllardır güneş yüzü görmeyen ve koliilerin içinde duran bi mz im var 92 yılında sıfır aldım ve bir kere binmedim inanın alındı alınalı hiç çalışmadı babam saolsun inannın yazın çıkaracam bakalım ama motor kim bilir ne halde

Resmini koy bakalım bir.. Gözümüz gönlümüz aaçılsın......... Satacaksan da haberim olsun.... :cat::cat::cat:

Ah şu mzden çektiğim:)

yaw uzun süredir bi hastalıktır bende mz ve 5 aydırda biniyorum...yalnız herkesin eleştirdiği gibi yedek parça sıkıntısı çekiliyor....mesela ben eksoz alcam orjinal ama buylamıyorum...motor tek kelimeyle harika ama masrafına yetişilmiyor...tavsiye ederim herkeze ama alırken birkez daha düşünün:))

yaw uzun süredir bi hastalıktır bende mz ve 5 aydırda biniyorum...yalnız herkesin eleştirdiği gibi yedek parça sıkıntısı çekiliyor....mesela ben eksoz alcam orjinal ama buylamıyorum...motor tek kelimeyle harika ama masrafına yetişilmiyor...tavsiye ederim herkeze ama alırken birkez daha düşünün:))

orjinal egzos kuralkanda var.komple egzos 214 tl.

burda bi mz de görmüştüm kuyruğunu ybr 125 kuyruğuyla değiştirmişlerdi baya sport duruyordu

Arkadaşlar mz etz 251 lerin susturucusunu değiştirsek yeni nesil motorlardan birininkini taksak sesini azaltabilirmiyiz? Masrafı sorun değil. Çoğu bu eski motorun sesini seviyor ama ben sevmiyorum. Sesini kesmek için fikirlere açığım.

Ya beyler ben şu fotograflarda ki morotu yapmak istiyorum bu ay mz 251 alıyorum kendime yada 301 ama bu motoru nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz ??

http://img47.imageshack.us/img47/1944/71198797kw3.jpg:cat::cat::cat:::thanks:::thanks:::thanks:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------

Ya beyler ben şu fotograflarda ki morotu yapmak istiyorum bu ay mz 251 alıyorum kendime yada 301 ama bu motoru nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz ??

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...-etz-251-modifiye-yardim-2.html#ixzz1AL3FHIsU

Link gözükmüyor beyler sinan arkadasımızın paylastıgı ilk üç resimdeki motordan bahsediyorum

71198797kw3.jpg

Beyler benimde yaklaşık 3 ay önce hurdadan satın aldığım Mz 301'm var. Yürüyenini sağlamlaştırdım birkaç parça değişti. Şimdi görüntüsünü düzeltiyorum. Birçok parçayı söktüm nikelaja verdim. Toparladıktan sonra resimlerini atarım inş.

Sizlere sorum olacaktı arka amörtisöre ne tür yağ koyuluyor?

MERHABA ARKADAŞLAR BENDEDE Bİ MZ FUN 301 BULUNMAKTADIR SATIYORUM BEN MOTORU 1 AY ÖNCE YAPTIRDIM ARKA ZİNCİR DİŞLİSİ ZİNCİRİ BEYNİ AKÜSÜ ELEKTİRİK
TESİSATI MOTORUN CONTALARI İÇ LASTİKLER HEPSİ SIFIR MOTORUN Dış LASTİKLERİDE ON NUMARADIR MOTORU 300 TL YE SATIYORUM ALMAK İSTEYEN OLURSA
MSN EKLESİN ANLAŞALIM
img0824ac.jpg

[email protected]

Vaaay be motorlar bence harika. bende eski motorumuzu dağıttım inş. toplayabilirim.

arkadaşlar mrb yardımınıza ihtiyacım var.mz fun 301 motorum var modifiye kaporta yapmak istiyorum,sonradan sağ ve sol taraflara ek takılan kaporta saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar