Forumda devamlı olarak sorulan "şu mu geçer bu mu geçer" konularından biri daha? Toplum olarak ne kadar da meraklısıyız drag yarışlarına. 4 yıldır 8 ayrı motosiklet kullandım 1 kez bile trafikte birileriyle kapışmadım ki bu amaçla da motosiklet alanın aklından zoru olduğunu düşünürüm.( Trafikte kapışmaktan bahsediyorum yoksa tabiiki pistlerde yarışma amaçlı motosiklet alanlar var.)
Neyse gelelim konuya. Yani Mz ve Hyo kapışmasına..
Tüm konuyu okudum ve birkaç arkadaş hariç herkesin tek konuştuğu şey hız . Güvenlik, viraj kabiliyeyi, frenler, sorunsuzluk, yakıt sarfiyatı.. vs gibi şeyler kimseyi ilgilendirmiyor anlaşılan..
Hatta bazı arkadaşlar "motora binerken yakıtına bakılmaz zevk işi bu " demişler. Kusura bakmasınlar ama 250 cc lik bir motosiklet alan kişi yakıtına da bakar.
Son olarak efsane efsane denmiş Mz için. Dikkatimi çekiyor eski model yani MZ, Jawa, Planet gibi motosikletler için hep bu deyim kullanılıyor ve daha yeni markalarla karşılaştırılırken efsanenin yanında hiç şans tanınmıyor.
Eskiden fazla motosiklet modeli yokmuş ve alım gücü düşük olduğu için de yıllarca aynı motosiklet kullanılırmış. Ama bu durum o motosikletin süper kaliteli olduğunu göstermez. Deniyor ki 10 yıllık MZ var daha pırıl pırıl.. Aynı şekilde bir çok marka için örnek bulunabilir. Peki hepsi efsane mi oluyor şimdi.
Eğer fiyatları aynı olsa düşünmeden Hyosung alırım. Daha yeni bir teknoloji ürünü ve çok daha yeni model bir alet. Ha param kısıtlıysa MZ'e yönelebilirim. Ama aralarında bu kadar fiyat farkı olan 2 aracın karşılaştırılması bile saçma çünkü cebinde 6-7 bin TL si olan kimse gidip de 20 yıllık MZ almaz.
Son olarak GT 250 bana göre güzel bir başlangıç motosikletidir ve yeni başlayanların sırf şekilleri güzel diye 600 cc ve üzeri bir SS ile başlamalarını engellemeye bir alternatif olduğu için taktir ettiğim bir motosiklettir. Yani bir anlamdan belki de bu model sayesinde birilerinin hayatı kurtuluyor.
Siz istediğiniz kadar hakkında laf söyleyin.. GT 250 tutulan ve ortalama kaliteye sahip bir motosiklettir.