MZ 251 için krank mili arıyoruz.

Arkadaşlar bir dostumun MZ 251 motoru iiçin krank miline ihtiyacı var. Kanuni fabrikasını aramış 225 lira fiyat vermişler. 2. el bulduğu bir yer ise 150 istemiş. Bu fiyatlar gerçekten yüksek değilmi? Çıkma bir krank mili nasıl bulabiliriz veya bildiğiniz bir yer varmıdır. Türkiyenin herhangi bir yerinden alabiliriz yeterki bulalım ve tavsiye edebileceğiniz güvenli bir yer olsun..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:49 ----------

Gecenin bu saatinde cevap gelmemesi normal. :)

Arkadaşlar fikri olan varsa buraya yazarsa çok memnun olurum. Bizzat elinde bulunan varsa özelden tel no bırakırsa arkadaşla beraber arar konuşuruz. Selamlar.

racer2000 isimli üyeye özelden mesaj atabilirsin o sana yardımcı olcaktır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende bulabilirim....ama suan fiyatını bilmiyorum...yarın eve giderken sorarım...profil bilgilerimde telefonum var...yarın ögleden sonra ararsanız fiyatını söyleyebilirim....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bende bulabilirim....ama suan fiyatını bilmiyorum...yarın eve giderken sorarım...profil bilgilerimde telefonum var...yarın ögleden sonra ararsanız fiyatını söyleyebilirim....

Yiba da Uğur motor ya da Başkent motor a sor... :cat::cat:

Cevaplarınz için teşekkür ederim beyler. Arkadaşıma tüm bu bilgileri ileteceğim hemen. Sizlerle irtibatı mutlaka kuracaktır. Sağolun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yiba da Uğur motor ya da Başkent motor a sor... :cat::cat:
2 side bes para etmez adamlar abi....:farao:
hafta sonu ek olarak çalistığım tamırcıde bir sürü mz jawa var...ordan bi tane illaki bulurum....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
2 side bes para etmez adamlar abi....:farao:
hafta sonu ek olarak çalistığım tamırcıde bir sürü mz jawa var...ordan bi tane illaki bulurum....

Kızını almıyacaksın lem.. Altı üstü krank mili... 5 para eder etmez..Sen işinin görüldüğüne bak.... :bounce::bounce::bounce:

Racer200, arkadaşa telefonunu vermiştim aradımı seni? Aramadıysa hemen irtibat kurayım şu an arasın görüşün.

Motoru gimatta hızır ustada sökülü durumda bekliyormuş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------

Nereye gittin yahu şimdi onlinedın :)

trafiğin kapattıgı motorlar var hurdacılarda genelde oralara hurda niyetine satıyorlar eskiyen motorları hurdacılarda vardır hem anlaşırsan ucuza verir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar