muzikle ugrasan motorcular...

baska bi topicde muhabbeti gecmisti,dokun bakalim misketlerinizi...

ben gitar caliyorum.istanbulda ve izmitte olmak uzere iki tane aktif grup olayim var.istanbuldakilerle jimi hendrix,yavuz cetin,gary moore,guns'n roses,cindrella vb tarzda seyler calioz.beste calismalarimiz da var en amtorunden:)izmitekilerle ise piyasa calioz,hedef yaza veya olmazsa seneye izmit fuarda bi mekanda calismak.en yakin etkinlik KOU bahar fest. konserimiz.orda kaliteli seyler calcaz...

benim bildiim prometheus ve choppy var muzikle ugrasan...hadi bakalim...

Bende,çalıyorum ama amatörce noto bilgim 0 malesef, ama kulak iyi.Klavye,bağlama,ud vü cümbüş aha birde durbuka çalarım piyasada değil arkadaş çevremizde kendi kendimize meşk yapıyoruz genellikle sanat müziği takılıyoruz

bundan 2 sene evvel davula başlamıştım ama öss ye hazırlandığım için fazla zaman ve bütçe ayıramadım :pale: uyduruk bi davul aldım duruyo bi köşede hiç çalmıyorum üniversteye kapak atıyım başlayacam yeniden :cherry:

konuyla alakasi yok ama hersey uniye kapak atmaktan ibaret degil.mak muh. ogrencisiyim.hic makina muhendisi olamicakmisim gibi gelio :salut: cok zor :pr:

Arkadaşlar ben hiçbirşey çalamam, söyleyemem de ama çok iyi dinlerim. :pr: siz yeter ki toplanın çalmaya başlayın. Ben ve benim giniler en önemli kısmı alkışlamayı yaparız :queen:

bende amatörce çalıyorum para,altın ne bulursam :cherry: şaka bi yana bişey çalmayı bilmiyorum ama bende iyi bir dinleyiciyimdir

amatörce gitar çalıyorum ve piyano çalmayı biliorum. Piyanoya biliyorum diyorum çünkü çalmıyorum uzun süreden beri..

Ben henüz bişey çalmıyor olsamda asker dönüşü Davul derslerine başliycam. Ritmim iyidir.

renon bende mayıstan beri bateri çalıyıorum.değirmenderede evimde pearl forum baterim var değirmendereye gelirsen sabah 4 lere kadar benim davulun sesini duyabilirsin.şu anada duman dan başka bişi çalamıyorum :pr: ama yakında kurban,system of a down bile çalabileceğim :rendeer: .inşallah çalışiyoruz işte izmiteyken beklerim .değirmendereye bi tanışırız ok mi? :king:

sevgiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar