Müzik Anketi!

Hangisi?

• Rock,Blues,AlternatifRock

Oy: 0 0.0%
  • Punk,Ska,Punk-Rock

• Rap,R&B,Hip Hop

• Klasik

• Pop

• Özgün Müzik,Halk Müziği

• Dans Müzikleri

• diğer..

• Kullanılan toplam oy
    2
bluesharki

Scooter kullanan ne dinler yada Chooper? gibi...

tabiki sınıflandırmak değil amacım.yukarıda ki alıntın tuhaf geldi bana sonuçta onlarda motor.şunu diyebiliriz ama araba kullananlar,uçak kullananlarında müzik tarzımı var.evet anlatmaya çalıştığın konuda haklısın.
teşekkürler yorumun için
:cat:

Moderatör (forrap)
Bu ne kadar doğru bi yargıdır tartışılır ama benim söylemek istediğim şey şu ki bana parada verseler rock,metal müzik dinlemem dinleyemem(yanlış anlaşılmasın aşşağılamak laf sokmak değil niyetim).Ama her müzik tarzına saygım var.Benim için rock dinlemiş metal müzik dinlemiş veya rap müzik dinlemiş farketmez yardıma muhtaç olan bütün motorcu dostlarıma kardeşlerime elimden geldiğince sonuna kadar yardımcı olurum.Ama benimde dikkatimi çeken bişey var ki o da müzik tarzının o veya bu şekilde tam genelleme yapmamakla birlikte motor tarzınada yansıması mesela bi araştırma yapılsa chopper veya benzeri klasik motor kullananların büyük bi kısmı metal,rock benzeri müzik tarzlarını benimsemiş dostlarımızdır.Mesela ben motor olarak da chopper,cruiser vb. klasik motorlardan hoşlanmam benim sevdiğim motor tarzı racingdir.Dinlediğim müzik tarzı ise hiphop a ait olan rap...American style rap...Müzik tarzımın motor tarzıma etki yaptığını sanmıyorum ama başından beri spor motorlardan daha çok hoşlanırım...

Motosikleti
Cbf 150
Ferdi Tayfur(eski) dinlemede ne dinlersen dinle :p
Türkce müzik dinleme sözlerine dalarsın dikkatin dagılır :p
Hareketli muzik dinleme gaza gelirsin :p
En iyisi müzik dinlememek :silent: :p

valla benim konum rock müziği ve motorlaydı ama ilgin için sağol

ve ben uzun zamandır motorcuyum ama akşam pink floyd'un the wall albümünü dinlerken çiğ köfteyle rakının dibine vurdum.

not:tsm bende çok severim (dönülmez akşamın ufukundayım anlıycan)
teşekkürler

Hocam sonuna kadar katılıyorum. Tabi Sport yada Cross kullanıcıları icin birsey söyleyemem. Bana göre, Rock dinler, metal dinleyenide vardır, anadolurock olur, Türkülerin coverları olur, ama icinde biraz sertlik, biraz medeniyet, biraz farkındalık olması lazım, bunlarda rockla özdeş zaten. Popda dinlesin keyif onun keyfidir tabikide. Ben ilerde kuracagım ortamın motorcularını, tanıdıgım motorcuları düşünerek bunları söylüyorum. ama gelipde arabesk, fantazi, heryeri neonlu, sağında solunda fosforlu yapıstırmalar, ünlü resimleri, o simdi asker canı neler ister yazıları falan olan bi motor, üzerinde bağrı yanık, kıllar fora gömlek beyaz, altında tozlu kunduralar, ellerde altın aksesuarlar, şappi şappi hop hop die gelirse adam, döverim sanırım. Kafasındaki kaskda BELALIM falan yazıyo, benzin deposuna gel gel sarışınım yazmış, yada yabangulu. kimiside markayı siliyo yerine harley davidson çıkartması yapıştırıyo. E yuh ama :silent: Ne bu abi diosun harley iste okumuyomusun yapıyo bide ya :sunny: :puke: Yok baba yok en güzeli ROCK FOREVER!

Süper Moderatör (BBRR)
not:tsm bende çok severim (dönülmez akşamın ufukundayım anlıycan)
teşekkürler
arkadaşım ben tam 10 senedir marmaris barlar sokağında dükkan sahibiyim R&b hip hop bakkal falan gibi adını bildiğim ama içlerinden hiçbirine tek örnek veremeyeceğim müzikleri zorunlu olarak çok yüksek volümde dinlemek zorundayım :pr: değerlendirme yaparken ki kriterlerim çok farklı :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun sesini dinlee.. :bounce:

rEnE, arkadaşım allahaşkına şu bold yazmayı bırak. Bütün yazılarını bold yazıyorsun, gözü rahatsız ediyor. Önemli birşey yazmışsan bile insanın okuyası gelmiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BBRR, yoksa GORA da ki bob marley faruk senmisin :p

bi de şöyle bir durum var; motor şeytan icadıdır, rockcular metalciler satanist olur hem motorcu hemde rockcuysan sen şeytansındır. buna ne mantığı deniyordu :p haa buldum, embesil mantığı... :farao:

şimdi Rock'n Coke da olmak vardı...

cenkmenderes' Alıntı:
rEnE, arkadaşım allahaşkına şu bold yazmayı bırak. Bütün yazılarını bold yazıyorsun, gözü rahatsız ediyor. Önemli birşey yazmışsan bile insanın okuyası gelmiyor.
:farao:

geek23 merhaba...ben hıp hop (ceza'ya bayılıyorumm..)dinlemeyi çok seviyorumm...hele birde motorla olsa süper olurduu...ama ne yazıkki bu teknoloji sadece goldwıngde var...

bbrr abim dükkanda biz çamlıcanın üç gülüyüz falann açayım deme müşterileri kaçırmaa... :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
metecim sağ disco sol disco karşıdaki dükkan disco ve istanbuldaki gibi deil hepsi kapının önüne dev gibi jbl leri koyuyolar dükkanda konuştuğunu anlamıyosun ne müziği :cherry:

müzik evrenseldir ve herkezin bir tarzı vardır...

*bluesharki*
konu bazında elimden geleni yapıyorum.amaç biririmizi anlamak ve paylaşmak olamlı.
*mete_han*
tabi neden olmasın ki müzik evrensel bir olaydır ve herkez bir müzik dinler.
benim anlatmak istediğim everensel bir olaydı...
*ChatnoiR*
yıllardır rock müzik dinlerim ama daha kedi kesmek kısmet olmadı...
ve yazdığım konunu özünü anlamadığını düşünüyorum ...
teşşekkürler katıldığın için konuya

motor ve rock müzük ( diğer müziklerde kendine göre ) insanın özgürlük ruhunu yansıttığı için böyle bir özleştirme yapılıyor.Sonuç ta özgürlüğü yaşamak ve hissetmek için motor ve müziği kullanınıyoruz.Özgürlük tadınıda en çok rock müzikte buluoruz ( rock severler için ) :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar