..:: Mutlu Bayramlar ::..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Pancar Motoru
:bounce:

bütün islam alemi ve motosiklet camiası;

bayramınız kutlu, mutlu, mubarek olsun.

:bounce:

Oguz Boylu, Bozkurt Soylu, Ey Turk Oglu! Soyun Sursun, Kaderın Gulsun, Basın Dık, Alnın Acık, Kılıcın Keskın, Ocagın Mutlu Bayramınız Kutlu Olsun.

asm

Kurban bayramınız hayırlı ve mübarek olsun arkadaşlar.

Hayırlara vesile olur umarım.

007

Bütün MT ailesinin bayramını içten dileklerimle kutlarım :)

Super Moderator
tüm dostlara hayırlı bayramlar
kurban kesenlerin kurbanlarını allah kabul etsin
tüm sevdiklerinizle nice bayramlara :rendeer:

Tüm müslüman aleminin Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa Bayramı hayırlı olsun.... :rendeer:
metinagca abimede katılıyorum. :cat:

Son düzenleme:
Tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

hayırlı bayramlar arkadaşlar, bayramda yollara düşecek olanlar özellikle dikkatli olsunlar..

Ben izmite geldim dün gece... Saat 01:00 gibi samsuna kar yağmaya başlamış ve sabaha kadar devam etmiş saat 9 da haber alığımda yağıyor demişlerdi :) Karadenize seyahat etcekler dikkatli olsunlar... Trafik işaret ve işaretcilerine uyuzuz biliyorum ama.. bu seferlik uyunuz :queen: Herkeze İyi bayramlar...

Herkes internetin başında olacak bu bayramda...dün olduğu gibi...yarın olacağı gibi...büyük boşlukların içindeyiz hepimiz...klavye en büyük dostumuz olur yine...

İyi bayramlar...

benim bayramlardan anladığım uyku istirahat...bayram gelmiş neyime...yurtdışına çıkamayacaksam neyleyim bayramı...huzur burada değil tek bildiğim o...

Herkes internetin başında olacak bu bayramda...dün olduğu gibi...yarın olacağı gibi...büyük boşlukların içindeyiz hepimiz...klavye en büyük dostumuz olur yine...

İyi bayramlar...

benim bayramlardan anladığım uyku istirahat...bayram gelmiş neyime...yurtdışına çıkamayacaksam neyleyim bayramı...huzur burada değil tek bildiğim o...

metehan nedir bu karamsarlık?

Aslında bendede durum pek farklı degil ama neyse...

abi işte eyle...baryam sana bana değil abi...biz istirahatımıza bakalım boşver...beden dinlensin biraz..

Bizde ailece tüm arkadaşlarımın bayramını kutlarız..
dance01.gif
dance01.gif
dance01.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar