..:: Mutlu Bayramlar ::..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes internetin başında olacak bu bayramda...dün olduğu gibi...yarın olacağı gibi...büyük boşlukların içindeyiz hepimiz...klavye en büyük dostumuz olur yine...

İyi bayramlar...

benim bayramlardan anladığım uyku istirahat...bayram gelmiş neyime...yurtdışına çıkamayacaksam neyleyim bayramı...huzur burada değil tek bildiğim o...

Aynen katılıyorumsize, malesef bayramları sadece biraz daha fazla uyku için bekler olduk.

Kurban yaz 2007 gönder alem sana kurban olsun, kurban bayramınız kutlu olsun..:p

tüm MT ailesinin kurban bayramını kutlar islam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim hoşca kalın

Cümle Mt Bayramınız kutlu mutlu şen şenlikli olsun mucukkk:rendeer:

Allahın rahmeti ve bereketi tüm MT ailesi ve yakınları üzerine olsun.

Kurban bayramınız kutlu ve mutu olsun. :rendeer:

Mubarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar. Hayırlara vesile olmasını dilerim.
Volkan AKAN

Tüm MT ailesinin kurban bayramı mübarek olsun.. Hayırlı bayramlar dilerim.. :rendeer:

Bayram gelmeden bayram topiği açanlara da hasssta oluyorum bu arada :p

Motosiklet ailesinin, tüm Türkiyenin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun. Bu bayramın milletimize, motosiklet ailesine ve diğer müslüman din kardeşlerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkese iyi bayramlar.

tüm mt ailesinin ve sevdiklerinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar nice bayramlara

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bayramınız mübarek olsun
le keko mete bayramda yan gelip yatıyorsun biz akşama kadar haşat olduk, ihale bana kaldı bu sene, inek kestim ayu da kesebilirim ayağını denk al :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Herkeslerin bayramı kutlu olsun:rendeer:

herkese ii bayramlarrrr....saglık, mutluluk ve huzurr getiirmesi dileğiyle....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hepinizin mubarek kurban bayramını yürekten kutlarım,sevdiklerinizve ailenizle birlikte sağlıklı,neşeli ve huzrlu geçmesini dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar