Müthiş ve gerçek, Bu bir haberdir

Doğrusunu yanlışını bilmemde,inişi düşünmeyip düştü sonucu bir özlü söz getirdi aklıma;"Bir işe Türk gibi başlayıp,Alman gibi bitirmek lazım!" derlermiş.Bir işe başlarken sonu hiç aklımıza gelmez vesselam!

Uçmayı beçermiş ama iniş hakkında bir çalışması olmadığı için , benzinin bitmesini beklemiş:mrgreen:

Türk'ün adı ondan sonra tabi hırsıza çıkar, dediğim gibi çift pervane yaptıysa aşırmacılık yani intihalden başka birşey değildir.. ama tabi onca master doktora öğrencisi hatta öğretim görevlisi profesörün bu intihale başvurduğunu düşünürsek yurdum köylüsünün çalması ya da mucitim diye dolaşması ne ki.. helal olsun değil mi.. taklitçilikten öteye gidemeyen sığıntılar olarak anılırız ne güzel..

Ya lütfen arkadaşım neye takılmısınız. Adam bir köylü olarak tek başına ve kimseden yardım almadan böyle bir şey yapmış ve siz hala neyi eleştiriyorsunuz. Biraz da tebrik birazda takdir be. Bırak çalmayı, adamlar bana bu işin raporlarını, dosyalarını verseler bile ben böyle bir şeyi yapamam, çoğumuzda yapamayız. Eleştirinin de bir sınırı var. Kaldı ki bırakta çalalım. Adamlar bizim otomobil sevdamızı benzinsiz koyarak kursağımızda bırakmışlar.Bırakta bizde bir şeylerini çalalım.

adam uçabileceğini tahmin edememiş :) en baştan uçacağına inansaydı hem iniş için de birşeyler düşünürdü hem de uçmak için dağa çıkmaz köy meydanından havalanır, dağa da uçarak giderdi :D

dayı fazla uçmuş galıba alçak uçuşla ıntıkal etmış sorada köye:mrgreen:helal olsun ya umarız kalkışını bulduda ınışede bı çözum uretır:)

Turk insanı gercekten cok zeki. Biz olduk olası AR-GE ye yarıtım yapmıyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eldeki imkanlarla imkansızlıkları başarmak,hırsızlık yada taklitçilik olarak adlandırmak çok yanlış bir kelime, canını tehlikeye atarak yaptığı aracı test etmekde bir okadar cesaret verici bir olay.Ben kutlarım böyle dayıları hatta ellerinden öperim.

tek pervane olması imkansız , helikopterlerdekşi arka pervane neci_?
boşuna mı koyuluyor , en fazla olduğu yerde dönmüştür havalandıysa bile ...
ayrıca bi iniş takımı da icat etse daha iyi olr..:)

ceyhun__22 arkadaşıma katılıyorum.Kuyruk pervanesi olmadan tek pervane ile havalanmak çok zordur , havalansa bile olduğu yerde döner. Ancak birbirinin aksi yönünde hareket eden 2 pervane (co-axial ve bkz : Boeing Vertol CH-113) ile havalanabilir.

bana pek inandırıcı gelmedi yurdum gazetelerinin yaptıgı asparagas haberlerinden biri sanırım

adam dağa niye cıkmış ucmasa bıle bu melet dağdan aşağıya nasılsa ben ucarım köylüde ınanır uctum diye demiştir:silent::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar