Müthiş Bir Türkiye Turu ÇETİN KIYMETİN Anıları ile

Müthiş Bir Türkiye Turu SİTEMİZİN ÜYEDİ "Q-zen " ÇETİN KIYMETİN Anıları ile

İYİ SEYİRLER MOTOSİKLET NET SİTEMİZİN ÜYESİ "Q-zen " ÇETİN KIYMETİN ÖZEL İZNİ İLE ONUN ANILARI İLE

HİÇ BİR YERDEN ALINTI DEĞİL TAMAMEN ORJİNAL

VE İŞTE MUTLU SON "TEBRİKLER"

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler, kalabalık gezi daha güzel oluyomuş :) bu güzel geziye katılanlarada tebrikler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
organize ve ustaca güçlü makinalarla detaylı birokadarda muhteşem bir gezi olmuş,resimler için teşekkürler.

büyülendim memleketim amasradan da geçmişsiniz abicim ya harbi büyük bir zevkle baktım resimlere yazıları defalarca okudum bende birgün tura çıkıcam
emeğiniz için teşekkürler

Arkadaşlar çok teşekkürler bu yazı motorize de ve novartisin dergisinde yayınlanmıştı ama beceripte yazıyı nette bir yere yapıştıramamıştım, arkadaşlarım Emrah ve Attilanın Turasia'08 adı altında yaptığı tur sayesinde Derkunt la tanışınca sayesinde bizim eski turda burada yer buldu.
Aslında bu yazının sonunda da dediği gibi bu daha uzun yolların bir provası oldu sadece. Turasia'08 turunu da bu sitede geziler bölümünde iran,pakistan,hindistan, nepal .... başlığı altında okuyabilirsiniz, ben işte o tura hala katılamadığıma yanarım okuyun sizde yanın)
Sevgiler,
Q-zen Çetin

prof. bi gezi olmuş kaç litre benzin gitti merak ettim :)

işte 5590 km. yaptık ona göre hesap edersin benzini, tutar vermeyeyim çünkü fiyatlar değişti kafa karıştırmasın motorlarda aynı yakmıyor malum.

( beşiktaştaki evime vardığımda kendi kendime birde yenikapıya gidip geleyimde 6000km.ye tamamlayayım demiştim ama çok susamıştım vazgeçtim:))

Son düzenleme:
tamamiyle orjinal alıntı olmayan bir teşekkürü hakediyorsunuz :rendeer::cat:

abi ben gezi diye buna derim aksiyon macera ve hikaye tadında yüreginize saglık :cat:

not acabaa bu gezinin maliyeti ne oldu ögrenebilirmiyiz:)

Resimler ve anlatım için teşekkürler....
Son zamanlarda bu gezi yazıları ile pek bi kıskanç oldum ben:cherry:
Gezilerimizin devamını ve kazasız belasız sürüşler dilerim:cat:

abi ben gezi diye buna derim aksiyon macera ve hikaye tadında yüreginize saglık :cat:

not acabaa bu gezinin maliyeti ne oldu ögrenebilirmiyiz:)

Yola çıkınca aksiyon macera hepsi kendi kendine geliyor arkadaşlar bu güzel memlekette bir haftasonuna sığacak ne kaçamaklar var planlar sizi yavaşlatır planı yolda yapın, para da olduğu kadarı yeter benzini hesaplayın birtek gerçi ben onu da hesaplamamıştım kredi kartından çekmiştim gelince o beni hesaplamıştı :) istanbulda yaşıyorsanız hele gezerken tasarruf etmiş olursunuz çünkü istanbulda kalmak daha pahalı.

muhteşem bir ekipman muhteşem bir gezi,belgesel gibi olmuş emeğinize,yüreğinize ve tekerinize sağlık

sizleri tebrik ederim. kendimi yanınızda gibi hissettim.uzman değilim ama yazınız bir çok şeyi içeriyor. tekrar okusam sıkılmam.4 özgürlüğüne düşkün arkadaş bir gezi daha bekliyoruz ,arkadaşlarla sizden.fotolarda güzeldi. kaçamaklar dahamı tatlı oluyor nedir?sessizliği,özgürlüğü,dağları,dereleri,ağaçları,bitkileri,kuşları.sevincinizi bölüştüğünüz için teşekkürler.:)

Hayalimdeki gezi. Aslında benim rotam çok daha karışık ve süre olarak çok daha uzun ama bu da çok güzel. İnşallah bizde gerçekleştirebiliriz. Türkiye turu konusunda Ümmet abi ile konuşmak faydalı olabilir. Gezmediği yer yok :)

Paylaşım için teşekkürler.

gerçekten harika bir gezi olmuş.yazın yapacağım için benim için bir kaynak niteliğinde.büyük ihtimalle sizle aynı rotayı izleyeceğim.

Abi siz harikasınız yaaa.Helal olsun diyorum herbirinize.Benim düşündüğüm ve yapmak istediğimin ötesinde bir tur yapmışsınız.Nasıl bir duygu olduğunu günlüğü okurken daha iyi anladım , özgürlüğü hissetmek bu olsa gerek.
Sizlere de çok teşekkür ediyorum , bu muhteşem anıları bizlerle paylaştığınız için.
İnşallah bu sayfaların benzerini bana da yazmak nasip olur , bunu gerçekten çok istiyorum , bakalım zaman bize bu şansı verecek mi...

Hepinizin eline ve motorunuzun gazına sağlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar